Tommi havde altså lyst til spagetti med kødboller til aften. Jeg selv er ikke så meget til sådan noget, men denne opskrift må siges at være noget af det bedste jeg har smagt - selvom jeg kun spiste 1 kødbolle
ca. 1 liter1 lille ananna20 gulerødder1 øble5 cm ingefærVaks æble og gilerødder og skær enderne af. Skrald ananasen og kør alle ingridienserne igennem en saftpresser
Det her er en klassiker i det italienske køkken og den smager altså bare fantastisk. Jeg har en lignende opskrift på min blog, men den her har faktisk nogle lidt bedre kødboller, der hænger bedre sammen i farsen
F. o. r. s. n. a. t. m. g. e. å. d. i. h. v. j. k. ø. b. l. L. V. u. f. ,. p. K. H. æ. E. y. A. 1. 3. 0. 5. D. c. 6. -. 8. (. ). T. C. ". B. /. w. R. M. 2. S. J. Ø. O. 9. G. I. N. P. é. 7. z
Når jeg får fri går turen mod Randers til en overnatning og hygge med barndomsveninden – hun er endda så fantastisk at smide en and (fælles livret) i ovnen som jeg kan glæde mig til hele dagen
Hvis nogen spørger mig, hvad min livret er, må jeg overveje mit svar nøje. I december er min livret risengrød, om lørdagen er det wienerschnitzel, i regnvejr bouef bourguignon, i venners selskab er det tapas og sådan kunne jeg blive ved…
Hvis jeg skulle udnævne en livret, så er det nok det. Jeg elsker helstegt kylling. Brystkødet på sådan en fersk, hel kylling smager helt fænomenalt, og det kan slet ikke sammenlignes med kyllingebrystfileterne i supermarkedet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.