Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri. Knækbrødene blev virkelig gode, sprøde og de er ikke skrøbelige
-. -. -. -. -. K. n. æ. k. b. r. ø. d. e. s. m. a. g. l. t. ,. o. u. p. i. v. f. å. c. D. h. y. 1. (. ). P. /. 2. j. 4. A. F. O. 5. 0. R. H. S. B. 3. z
Jeg har bagt en portion sprøde glutenfriknækbrød med teffmel og det er første gang jeg bruger denne melsort, så jeg har været noget spændt på resultatet
Lækre sprøde knækbrød, som smager lige godt både med og uden pålæg, som et godt mellemmåltid. 1 dl havregryn1 dl solsikkefrø1dl hørfrø1 dl græskarkerner1 dl sesamfrø2 dl vand1 ¼ dl olie3 dl mel1 tsk bagepulver1 tsk saltRør alle ingredienser sammen i en skål. Bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i 20-25 min. 1 dl græskarkerner
Men endnu engang må jeg også gøre opmærksom på, at dette ikke er den allermest syndige kage af slagsen - for den er helt uden fedtstof, hvilket gør at den er noget mere let end den klassiske banankage, og det synes jeg er rigtig lækkert
Et lækkert og mega nemt knækbrød sprængfyldt med kerner. Dette er min basis opskrift, så har du andre kerner, frø eller nødder så kan det også sagtens bruges
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Hørfrøene hakkes groft, da man ellers ikke vil kunne optage de gode fedtstoffer i kernerne, og det vil da næste være synd
husk-pulver/loppefrøskaller. Havregryn indeholder ikke gluten, men markerne står nogle gange op ad hvedemarker, derfor kan man købe glutenfri havregryn, som ikke har været i nærheden af hvede
Tilsæt havregryns-blandingen og rør det hele godt sammen. Disse sprøde glutenfri havregrynskager smager virkelig godt, og de er super nemme og hurtige at lave
Mine fejl-småkager var blevet til nogle lækre kakao cookies i stedet for. Sukkerfri, LCHF, Cookies, Glutenfri, Småkager, Kakao, Mælkefri, Low Carb Kakao cookies
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.