Jeg har altid troet at glutenfrie brød og boller var sådan noget tørt og kedeligt noget, men jeg har til min store overraskelse fundet ud af at der findes mange lækre alternativer til mit elskede hvedebrød
Min hidtil allerbedste opskrift på glutenfrie, luftige samt sprøde boller. Jeg har tidligere bagt glutenfrie varme hveder/boller (opskrift her), der også er gode (
Morgenmad er og bliver mit yndlingsmåltid. Især når jeg har tid til at kræse lidt for den. Pandekager er altid en vinder, men jeg kan nu godt lide, når min morgenmad også er sund og mættende
5 Responsesso far. Dorte wedege siger. 20. maj 2014 kl. 09. 59. Lavede denne kage til fødselsdag. HELT fantastisk… Bestemt ikke sidste gang den skal laves
Vi er efter lang tid kommet frem til en glutenfri tærtebund, som vi godt kan li og som fungerer. Den er ikke så fed som normalt og bliver sprød uden at smuldre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.