D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
Lækre italiensk inspireret kødboller i tomatsauce som kun smager bedre dagen efter. Det er en nem og hurtig hverdagsret som ungerne også kan være med på
Jeg eeeelsker bare Tiramisu og forleden gik det op for mig at jeg slet ikke haved blogget om tiramisu - så er det bare for længe siden at jeg har lavet det, så til en vennekomsammen meldte jeg mig frivilligt til at medbringe tiramisu - smart ikke
500 g frisk laks1 stort fint hakket løg2 æg½ dl fløde eller mælk1 tsk saltpeberfrisk klippet dildAlle ingredienserne putte i en foodpocesser og hakkes/blandes til farsen er ensartet og blød
Hovedretten til min 80'er menu var indbagt mørbrad. Jeg brugte den klassiske opskrift fra karolines køkken, men supplerede mørbraden med noget ekstra fyld, som jeg ellers også plejer at bruge til mørbrad
Det her er verdens bedste havregrynskugler. Som Louise fra Hjertemad skriver er det altid ens egne havregrynskugler der er de bedste og sådan har vi det også i vores familie
800 g bøfstroganof kød eller som jeg her brugte kød fra 2 ossobuco stykker1 løg i tern2 fed hvidløg i tern3 store gulerødder i skiver1 dåse flåede tomater 150 g champignon1 dl hvidvinet vred timiankviste1 tsk paprika1 tsk salt og frisk kværnet peber1½ dl fløde - enten madlavningsfløde eller piskeflødeKødet skæres i mindre stykker og brunes i lidt fedstof sammen med hvidløg og løg
I dag lavede jeg de her dejlige Rösti, som er en god alternativ måde at bruge rodfrugter på. Jeg serverede den til en ribbensteg og sammen med en god salat
gengivet som Rune har skrevet den, for den er meget beskrivende og jeg skal helt sikker prøve en gang at ae mine boller, men denne morgen blev det til de mere skødesløse
Den her opskrift er inspireret fra arla. dk, men jeg har lavet den om til det jeg lige havede ved hånden og brugt lidt andre krydderier og i det hele taget lavet den lidt på min måde
En af de salater jeg har lavet meget her i påsken - den er dejlig frisk og sammensætningen af melon og fetaost er bare en af mine yndlings sammensætninger
Jeg har haft disse store koteletter liggende i fryseren i et stykke tid og har ikke rigtig vidst hvad jeg skulle stille op med dem - så fik jeg den ide, at de måske kunne langtidssteges, så det har jeg prøvet at gøre sådan her
Så skulle det være - vi skulle have noget rigtig vintermad og gerne lidt gammeldaws og retroagtigt, så det blev til Camilla Plums udgave af forloren har - med mine egne tilføjelser
Jeg faldt lige over den her opskrift på Det ser ud som en dejlig variant af det ellers så efterhånden kendte kerneknækbrød, så den må jeg helt sikkeret prøve