Rigelige mængder groft salt gnides ind mellem sværene og ovenpå. På jævn varme skal grydens indhold koges sammen indtil sukkeret er helt smeltet og tranebærerne begynder at briste
Såfremt sværen ikke er helt sprød, kan man som snydetrick lige vende den om, så sværene er nedad - men pas på, der går ikke mange sekunder før sværen bliver sort
Kender du det, man smager lige på en småkage, og så én til - én til - og så lige én til. Skær baconen i små stykker og svits det af på en brandvarm wok
I anledning af World Breastfeeding Week, og nu hvor jeg ikke rigtig har andet end baby på hjernen, så skal der en dejlig opskrift på bloggen til alle de skønne ammende kvinder
Det var kæresten som syntes, at kræet skulle have lidt spice og det passede helt perfekt, da fadeburet blandt andet bød på lækre chilier, ingefær, peanuts og frisk koriander
Ja gris er nu altid godt – men det kan godt komme til at smage af det samme hele tiden. Og nu er vi stadigvæk ikke så langt væk fra jul, som er den ultimative grisefest
Det kommer også an på hvor store tern du har skåret kødet i. Gris / Spinat / Æbler / Jordskokker. Aubergine flækkes på langs to gange og skæres i "skæve" stykker
Ketchup, HP sauce og grillolie blandes og pensles på kødet som nu grilles en halv times tid. Nakkefilet penslet med olie kommes i bradepande og dækkes med stanniol og kommes i ovnen på 100 grader i 9 timer, dryp det af og til med væden fra bunden af bradepanden
Fredag aften og bestillingen til Det Glade Vanvid på havnen i Aarhus var på plads. Efter en kort introduktion af vores amuse buse som var en brandade på torsk og med lambrusco i glasset var en hyggelig aften startet
Det var gris med grispå. Hovedretten var en skank af gris med sur-sød sirup af kanel, intens kryddersauce & safran braiserede skorzonerrødder hertil jordskokker med svesker, sprødt flæskesvær & Waldorfsalat
Sidste weekend var min skønne barndomsveninde og hendes familie på besøg hjemme på Falster. De bor til dagligt på Fyn og derfor ses vi ikke ret tit, men når det sker, så er det også bare ekstra hyggeligt med dybe snakke og god mad
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.