-. i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. g. r. y. d. t. m. o. ,. h. u. l. a. v. s. ø. f. k. b. J. p. j. å. M. 2. c. 3. 6. 1. /. 4
-. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. d. a. g. b. l. e. v. r. k. o. t. s. u. p. å. n. y. ,. ø. N. j. f. M. D. c. 1. ½. 2. m. . T. K. 5. 0. h. æ. S. /. V. ). g
Afpuds svinemørbraden og skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Dryp med resten af olien og krydr med salt, peber og oregano
Øv, jeg havde sådan glædet migtil, at lave et lækkert vintertilbehørtil de små ande-lamselår. Herefter tilsættes først cognac, og dernæst "fløde",vand og bouillon
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. G. n. o. c. h. e. r. a. f. m. b. s. l. u. t. v
Svinemørbradmedparmaskinke, salviemed pasta med sprødstegt parmaskinke, rucola, fløde og citron. Rul mørbraden sammen igen, og luk den med et par kødnåle
Svøbt i en fløjlsblød kåbe af gorgonzola, med en hat af ristedesvampe, skal en lækker saftigmørbradhvile på et leje af velsmagende kartoffelrøsti, inden den skal udgøre denne aftens hovedmåltid
Champignoniskiver Østershatte hakket Hakket skalotteløg Sukker Balcamicoeddike mørk Salt Ristsvampene på en pande ved meget høj varme , panden skal ryge
Frisk pasta med laks i tomat flødesovs, nem og lækker ret til hverdagen. Fjern skindet fra laksen og steg den kort af på en pande medlidtolie og skær den ud i mundrette stykker, vend laksen forsigtigisovsen sammen med grovhakket spinat
Kom tomatpuré på og sautere det lidtmed. Paprikaflødesovs. Kom flødeni. Sovsen hæles på kotteletterne og stillesi ovnen , imensrisenebliver kogt færdigt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.