Ugens tema. Omelet. Jeg fandt opskriften på denne omelet i et ældre nummer af Magasinet Mad. Og da jeg elsker krydderurter kunne jeg slet ikke lade være med at prøve den af
Jeg er lidt en sucker for Engelsk mad med alt hvad det indebærer af tendenser der bestemt ikke hører under gourmetbegrebet, og i dag stod den på Cornish Fish Pie, en fiskeret fra Cornwall
Chili con carne er helt klart en af minefavoritter, og selv om den version der har kogt i timevis klart er den bedste, så kan det være en fordel at have smutvejene til en hurtig version der også er særdeles velsmagende
Jeg ELSKER hjemmelavet pizza, og selv om det ikke er det vi skal spise i dag på Skt. Hans aften, så kan det jo være at nogle af jer derude ikke går så meget op i det med Skt
En af de fisk jeg holder allermest af er tunen, især hele, ferske tunsteaks grillet helt perfekt. Det sjove med tun er jo, at hvis man steger det bare ½ minut for længe, så kan det være både tørt og kedeligt, men stegt rosa er det saftigt og virkelig velsmagende
Jeg leder altid efter nye interessante måder at spise fisk på, og især måder som også kan få de mindre fiskespisende mennesker til at synes, at maden er lækker
Efteråret byder på mange gode supper, men karrysuppen er og bliver en af minefavoritter. Denne version er vegansk og bygget op omkring grønsager og med kikærter som proteinkilde
Den anden dag skulle jeg til koncert med nogle kolleger, og vi skulle spise sammen inden da, så jeg foreslog pitabrød med hummus og falafler, da det altid giver en god oplevelse at få noget mad, som mange ikke har smagt før, og som er lidt uhøjtidelig
Dette er den sidste omgang brød fra weekendens fest. Jeg valgte opskriften, som er fra Amo, da jeg ville bage nogle hvide brød, der havde noget massefylde og som smagte af noget
Jeg elsker suppe, jeg elsker spicy mad og jeg elsker rejer. To af tingene fungerede i denne suppe. Jeg valgte at bruge ganske almindelige kogte rejer, som man kan købe i supermarkedet, og det gik meget godt i første halvdel af første portion, men den varme suppe kogte rejerne for meget, så jeg har ændret opskriften til hvordan jeg vil gøre næste gang i stedet for, hvad jeg rent faktisk gjorde
I fredags var min mor og jeg til Vejle By Night, og da der ikke skulle gå så meget som et minut fra shoppingen valgte jeg denne meget nemme aftensmad, hvor alt kunne snittes på forhånd, så det kun tog 20 min at lave færdig
Som I nok har opdaget, så er jeg ret glad for æggekage. Både den mere traditionelle slags og den slags der er stop fuld af ris, pasta, kartofler og lignende