Når du åbner dåsen har du en brun karamelmed en dejlig smag. Da jeg første gang læste om, at man kunne lave karamelafkondenseretmælk blev jeg meget overrasket og troede ikke det kunne lade sig gøre, så jeg besluttede mig for at prøve det…
Et sikkert hit, som I måske allerede kender. Hvis ikke, er jeg glad for at kunne introducere jer for det, da det simpelthen er for nemt til ikke at lave
Min dejlige kone syntes det skulle fejres at hun skulle starte på arbejde efter en veloverstået barsel, eller måske var hun bare sulten efter noget sødt… Hun fik hvertfald bagt en rigtig god banankage, og som en ekstra bonus blev der smurt lidt af den kogte kondenserede mælk fra den anden dag ovenpå, ummm
Så har du den lækreste, cremede og afhængighedsdannendekaramel. Panna cotta med æble og karamel / Islagkage medsaltkaramel og brownie / Cheesecake medsaltkaramel og mandler / Havregrød med æble, karamel og mandler / Panna cotta med hinbærcoulis og karamel
Fudge er ENESTE grund til, at jeg ind i mellem godt kan kaste et langt blik efter bland-selv-slikket… Det smager SÅ forbandet godt men det er mega dyrt (på slik-vægten) og sikkert propfyldt med sukker (og andet stads)… Så SKAL det være beskidt og ulækkert, så laver jeg det helst selv…… Dog ikke uden anledning
I. s. i. d. t. e. u. g. h. a. v. C. r. n. f. o. æ. l. p. å. b. ø. m. y. D. ,. 8. j. J. k. S. c. G. F. x. z. M. T. V. H. -. O. ). B. (. 2. 5. 1. ½. 3. 4. 0. L. /. R. K. P. E. 7. >. N. ". ♥
Det er vigtigt at du bliver ved med at røre i karamellen hele tiden, det brænder meget let på. Tag karamellenaf varmen og tilsæt havsalt (eller hvad du kunne tænke dig)
Y. m. d. e. i. n. r. g. s. å. t. o. u. b. f. ,. k. a. l. j. h. v. p. D. C. &. æ. y. c. ø. 1. 4. 0. 2. /. -. A. 5. F. E. H. U. S. K. T. R. Ø. L. I. G. N
Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version aflakridskarameller. Opskriften er næsten den samme som saltkaramellerne, men med knuste lakridsbolsjer og rullet i rålakridspulver Mums
Dryp lidt af massen i en skål med koldt vand, så får du fornemmelsen af konsistensen. Afkøles nogle timer på køkkenbordet før de skæres ud i mundrette bidder
Jeg lavede dem med peanut butter og fandt egentlig ud af, at de var overraskende lette at lave. De her er simpelthen så lækre og kan laves med mange forskellige smagsvarianter
Lad sukkermassen køle helt af og vend det derefter i fløden. For at prøve noget andet end chokoladesovs, prøvede vi at lave vores egen karamelsovs til f
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.