Lakselasagne med spidskål og citronsovs. Posted on 12. juni 2014 by Karen Engell Dalsgaard. En frisk og sommerlig lasagne med spidskål, laks og citronsovs
Jeg er ikke den helt store fan af knoldselleri, men vil utrolig gerne "lære" at spise det. Det går bedst hvis det bliver godt blandet med andre grønsager
Har tit læst om blomkålspizzaen og i dag fik vi så endelig afprøvet den herhjemme. Hvilken succes. Ungerne spiste med velbehag og manden synes også, at det var rigtig godt
Glem alt om sund mad her mellem jul og nytår og brug resterne af kalkunen til en ret, der har status som et af årets absolutte kulinariske højdepunkter
1. metode, den langsomme. Vi har ofte en hel steg på grillen, og sådan en steger jo længe. Det giver mulighed for at have et fad med kartofler også, de skal have ½-1 time alt efter størrelse af kartofler og grønsager og efter varmen på grillen
Jeg har ikke skrevet noe her på en langs stund, det er ikke fordi jeg har mistet inntressen for mat, men derimot fordi jeg ikke har vært videre motivert for å skrive
Igen idag sneede det her på Frederiksberg og selvom jeg elsker sne og frost, må jeg indrømme at det ikke ville gøre noget hvis træerne begyndte at blomstre og fuglene drog hjem til Danmark
Hvor er det dog fantastisk med det skønne forårsvejr, vi har for tiden. Kan ikke umiddelbart mindes så mild en februar og ih, hvor jeg nyder hver en solstråle og forårsblomst til fulde
Studenten lavede glaseret skinke igår, og der blev en rest vi skulle have i dag. Til sådan en skinke smager en kold salat af bagte kartofler og peberfrugter rigtig godt
Uha, hvor tiden dog flyver afsted. Lige pludseligt er det mørkt, næsten vinter og meget koldt. Bliver hver dag forbavset over hvor hurtigt det bliver mørkt om aftenen, og har en meget stor trang til at skutte lidt ekstra under dynen om morgenen og se en masse ligegyldigt tv
Landsuppe500 g hakket svinekød1 løg finthakket2 fed hvidløg revet0,75 l grøntsagsbouillon eller fond1 dåse hakkede tomater, kan laves selv hvis man er paleo fanatisk2 gulerødder skåret i skiver1/2 hvidkål i tern 2x2 cmSaltPeberOlivenolieBrun kød og løg i olien