Rør kødet med salt. Her kommer så lige opskriften på sunde kyllingefrikadeller - jeg bager dem i ovnen i stedet for at stege dem, da det sparer fedtstof og stegeos
Kyllingefrikadellermed peberfrugt, spinat, gulerod og rødløg, bagt i ovnen. salt & peber - salt med parmesanost og basilikum fra Nicolas Vahé er lækker i, hvis du har den salt
I. T. A. L. E. N. S. K. C. R. O. Æ. M. D. G. Å. e. n. s. p. r. ø. d. b. u. m. t. l. y. i. g. f. ,. k. (. 6. o. ). Ø. J. 2. 0. h. v. 1. æ. a. c. F. Y. 3. 5. j. å. /. P. 4. V. 8. -
Derfor har jeg lavede disse kyllingefrikadeller, der er sprøde udenpå og saftige indeni. Jeg er ret vild med de såkaldte ‘deller’ – men altså hvem er ikke det
Herhjemme fik vi kyllingefrikadeller den anden dag og de bliver altid lavet på kyllingefars. Da alle julefrokosterne er lige om hjørnet, hvor frikadeller ofte er på menuen, kunne det være sjovt at skifte denne ud, med de traditionelle
Bland med soltørrede tomater, citronsaft og olivenolie. citronsaft. Kyllingefrikadeller er et godt alternativ til de traditionelle frikadeller, både hvad smag angår og hvis man undgår for meget kød fra de firbenede
Disse kyllingefrikadeller er tilsat dild og basilikum. Kylling smager ikke af ret meget sammenlignet med svinekød, og det er man nødt til at opveje ved at tilføre smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.