En skøn vegetarcarpaccio med (rød)beder er et kæmpe efterårs og vinterhit herhjemme. Den smukke og smagfulde salat bliver bedst, når den har trukket mindst et par timer i marinaden og kan faktisk sagtens klare at trække en dag eller to
De smager ikke blot godt, men er også super flotte. Det er blevet den sikre vinder hos mig, og jeg må indrømme, at jeg i høj grad laver forskellige varianter af den samme salat
Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
Fileterne er holdt sammen af bacon og bagt i ovn på grøntsagsbund. Nem og alligevel festlig mad, og en god måde at bruge rester af flødeost og grøntsager
Æbler og gris – en blanding, der går helt tilbage til vikingetiden – og måske endda før. Der er jo som regel en grund til, at noget bliver en klassiker
Sund og chokoladekage. Prøv denne herlige lille sag, og jeg garanterer dig, at du efterfølgende vil synes, at det er en sand nydelse af spise sunde desserter
Præriemad, der – næsten – laver sig selv, mens man skyder til måls efter brugte øldåser, pudser riflen eller pickup trucken – eller synger sørgelige countrysange og spiller banjo
En spinatroulade med fyld af rejer og røget laks og en blød, frisk og lækker mayo-dressing. Rouladen er ikke bare guf for smagsløgene, den er også guf for øjnene
Det her er en drøm af en frugttærte – smuk, blank, struttende af bær og farver. Smagen er frisk af bærrene, blød og let fra cremen, sprød i bunden og blank af et lag æblegele på toppen
Her i november, hvor det er mørkt, når man kommer hjem, og hvor det enten regner, stormer eller begge dele, er det godt med lidt varm og krydret farsmad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.