Dejen til piroggerne er lavet med en smule fuldkornsmel, så de bliver grovere og mætter længere. Indeni er de fyldt med groftrevne gulerødder, løg og fintsnittet kål stegt med en masse karry og spidskommen, der giver et lækkert, krydret og saftigt fyld
Disse kan man virkelig eksperimentere med, man kan f. Disse grove amerikanske pandekager er også kopieret fra min gamle blog, disse lavede min veninde og jeg også til vores middags-brunch efter nedenstående link, men efter mine ændringer
Især i en tortilla med lidt stegte grøntsager. Men nu fandt jeg på at lave det som en form for veggie-burrito i stedet, altså hvor man bager den med fyldet
- med max power og et strejf af æble og kanelJa for med disse flade powerkager, er det pludselig ikke ligeså forbudt og besværligt at spise pandekager til morgenmaden, for disse tager ingen tid at lave og er samtidig sunde
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Cravingen kommer typisk snigende om eftermiddagen, og igen om aftenen under tæppet i forbindelse med ynglingsserierne
Denne gang har jeg fyldt min tærte med masser af spinat, en rest fintsnittet spidskål og en hytteost-æggemasse krydretmed masser af citronskal og et lille twist af chiliflager, og så er den toppet med pinjekerner, der bliver ristede og sprøde i ovnen
– Og hvad er bedre end at starte netop sådan en ferie med lækre klassiske pandekager til aftensmad. Og i år skal den nydes i Skagen med min dejlige kæreste og skønne lille pige med masser af hygge, leg, gåture, god mad, vin, kaffe, kys og kram
- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Sommeren er over os og grillen kalder på os med lune sommeraftner. En af mine yndlings grillretter er disse krydrede og lækre oksekødsspyd som sammen med en salat er et sundt aftensmåltid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.