Spareribs er fantastiske, når de er lavet på ben af god kvalitet og med en hjemmelavet marinade. ) - så har du de møreste spareribs, som får tænderne til at løbe i vand
Jeg er på ingen måde til spareribs - eller i hvert fald ikke hvis det er sådan nogle fra køledisken i supermarkederne, så vil jeg faktisk hellere være fri
2 sider spareribs. Det er jo ikke altid det lige passer ind i programmet at sidde og grille ribben i seks timer, så i forbindelse med Superbowl synes jeg det var værd at prøve at lave dem i stegsoen
Jeg elsker spareribs og så lige et par frilandsfætre her igår i køledisken. Bland marianden sammen mens du koger spareribs/revelsbenene i en gryde med et par peberkorn/laurbærblade og lidt salt i en times tid
Spareribslidt havsaltvandevt. lave din egen bouillon nu hvor du alligevel er igen og tilsæt så4 laubærblade4 gulerødder4 løg4 persillerødder4 hele peberkornMarinade
D. a. v. i. h. d. e. g. æ. s. t. r. l. f. o. p. u. n. ,. k. j. y. m. b. J. å. M. ø. F. c. S. ". q. I. 3. 0. -. 4. 1. /. A. (. 2. 5. ). K. V. ½. B. R. C. 8. %. 6. T. N. G. P. O. z. H. w. L. E
Det her er lidt freestyle, men konen kom hjem med 8 stykker kød fra slagteren der i hendes barndomshjem gik under navnet "Gnaveben", det er gris og ligner spareribs med meget mere kød og forskåret
Spareribs i barbecuemarinade, oksesteaks marineret i olie, hvidløg, rosmarin, salt og peber, kyllingefilet marineret i olie, hvidløg, ingefær, soya og honning og til sidst gode tyske "krauter" slagterpølser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.