PommesAnna er en klassisk, fransk ret af noget så simpelt som kartofler. Retten er opkaldt efter Anna Deslions der regelmæssigt holdt sammenkomster på chefkok Adolpe Duglérés – skaberen af retten – café
groft saltFrisk kværnet peberHvis du ikke har smagt pommesanna, så er du gået glip af noget. Retten skal efter sigende være opkaldt efter skuespillerinden Anna DesLions
PommesAnna er en rigtig lækker kartoffelret som tilbehør til en god bøf eller lammekød. PommesAnna er en rigtig lækker kartoffelret som tilbehør til en god bøf eller lammekød
En dejlig klassisk måde at tilberede kartofler på til den finere madlavning. For et stykke tid siden fik jeg dem serveret på en restaurant i Århus, hvor der var tilsat rosmarin og parmesan - det smagte helt fantastisk og da jeg elsker smagen af rosmarin og parmesan, så de her kartofler er bare sagen - men man skal have god tid til at lave dem, da det er en længere proces
Oksemørbrad stegt som vildt, med pommesanna, tranebær, glaserede rødbeder og rosenkål. Pommesanna. Egentlig laver man normalt pommesanna i et stort fad hvor de bliver bliver presset sammen, bagt, skåret ud i firkanter og så bagt igen
Hjemmelavede pommes frites kan være lidt tidskrævende at lave, hvis du bruger en friturekoger eller en stegepande, fordi du skal være over dem hele tiden, og de skal steges ad flere gange, da de ikke må ligge i lag, men laver du dem i ovnen, passer de sig selv
Du kan selvfølgelig sagtens tilberede kartoflerne fedtfri som både eller “rigtige” pommes frites, men prøv også min metode som beskrevet herunder, det er smadder lækkert
I. n. d. r. ø. m. e. l. s. f. a. t. u. p. k. P. o. i. v. g. b. å. æ. D. h. S. ,. j. y. -. F. x. V. O. A. L. T. (. J. E. K. R. ). c. M. z. B. H. 1. 8. 0. 4. 5. ½. *. N. U. C
"En snyde pommes frites". Dette er faktisk ikke helt en pommes frites, men mere en form for crouton, men, men, men sådan nogle smager da også dejligt med ketchup, mayo og hjemmelavet guacamole og måske en lille bøf til
-I love relishJeg har prøvet at lave en del chutneyer og relisher i min ”sylte karriere”. Men jeg har aldrig rigtig kunne finde den rigtige opskrift, der var altid for meget eddike i eller for meget ingefær
I den fandt jeg en opskrift på den ypperligste måde at lave pommes frites på - vil bare lige advare, man skal have MASSER af tid og tålmodighed, MEN det bliver nogle yderst lækre pommes frites
Efter at vores lille søde Anna kom til verden 5 uger for tidligt, og hele forløbet med at passe og ruge hende, er der nu igen blevet tid til at videregive min passion for bagning til andre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.