Jeg har skrevet om det før - og jeg gør det igen. Jeg elsker vildt - helt vildt. Og en af dem som virkelig kan sit kram med både tilberedning, temperatur og stegetider er Merete Harrsen og hendes "Helt Vildt"
S. ø. n. d. a. g. s. k. l. m. i. o. r. f. e. j. ,. v. b. t. h. å. R. U. G. B. Ø. D. L. A. K. E. M. Å. Æ. F. Y. O. C. H. P. N. (. 1. 0. y. ). u. p. æ. 2. %. /. 5. 3. 7. c. -. 4. T. 6. 8. V
For en lille måneds tid siden købte jeg ligesom sidste år en hel gris af min kusine. I efterårsferien tog jeg så et slag op af fryseren, jeg vil nemlig lave rullepølse
I december måned har vi fyldt den store grukedel op 2 gange. Vi lagde ud med at koge svinekød til sylte i grukedelen, 3 halve grisehoveder, 2 slag og godt med andet ureelt svinekød og ben
Appelgebak met slagroom eller æbletærte med flødeskum er bestemt anbefalesværdigt, hvis du er på ferie i Amsterdam, - og det fås på stort set alle caféer