Retten er overhovedet ikke stærkt, den har bare en dejlig smag af kanel, bouillon og spidskommen, og så passer det super godt med de 'fluffy' couscous, kyllingen, persillen og de sprøde ristede mandler
Krydr kyllingenmed salt og peber, og smid dem i et ildfast fad, som er smurt med lidt af smørret, og hvor der ligger en tynd bund af et par citronskiver
Hak mandlerne groft, rør også dem i. Hak mynten fint og halver druerne og bland dem ligeledes i. Parter kyllingenog skrab couscous fyldet ud og server det hele på et stort fad
D. e. t. r. n. i. g. s. ø. d. a. -. y. k. l. N. o. m. f. b. j. ,. u. c. I. v. æ. h. R. S. p. A. å. (. 4. 6. ). 1. 3. 0. 7. 2. /. 5. K. B. T. P. è. 8. 9. L. C. M. ". " g
Det smager helt vidunderligt og går rigtig godt til både lam, kyllingog fisk. I denne her udgave har jeg valgt at lade mig inspirere af det nordafrikanske og brugt abrikoser, rosiner, mandlerog appelsiner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.