Hæld saft og kerner fra granatæblet over i en blender sammen med grape, jordbær og vand. Smagen er frisk med en dejlig harmoni mellem det søde-og sure køkken
Smag til og brug pestoen til sandwich, vendt med nye kolde kartofler eller som tilbehør til tapas. De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
Sød og frisk opskrift på cocktails medgranatæbleog mynte. Smid isen i dit glas, eventuelt med en enkelt eller to hele isterninger også, og fyld op med sprite
Til kyllingesalaten fik vi en jordskokkesalatmed æbler og hassenødder. Da det var min kæreste som lavede jordskokkesalaten blev opskriften fuldt til punkt og prikke, dog havde vi ingen citron, så der blev brugt en lime i stedet
Det har selvfølgelig noget at gøre med hvilke råvarer der er tilgængelige i de forskellige årstider, men jeg synes også at der på mit middagsbord tegner sig en tendens til at hive de tungere og mere rustikke retter frem, når efteråret lægger sit mørke og kølige tæppe over os
Eller er der nogen, der har en endnu bedre ide, så hold jer endelig ikke tilbage med jeres gode råd. Den smagte udmærket, men jeg er ikke så vild med den lidt for fede smag fra al fløden
Hæld skyr op i et glas og kom granatæblekerner i. Denne dessert indeholder lidt flere kalorier end hvad jeg ville råde til i et mellemmåltid, men nogle gange skal man gøre plads til lidt ekstra hygge og så er denne lækre sag i hvert fald oplagt
Det blev en succes alligevel, og salaten blev også beundret, da jeg havde den med på madpakke på arbejde - for de lyserøde granatæblekerner giver sådan et flot look og en skøn smag med lidt at tykke på
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Tilsæt citron, og smag til med salt og peber. Halver granatæbletog pil kernerne ud. granatæble. Hak mandlerne groft, og rist dem gyldne på en varm pande
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.