Hjemmelavet is med Daim. En favorit is herhjemme. Hvis isen laves til gæster bruger. jeg en Jelloring fra Tupperware, så isen bliver rigtig flot – men man kan
En lækker dessert hører sig også til nytårsaften, så det får I opskrifter på i dag. ) Vores egen dessert kommer til at bestå af en kombination af flere af de nedenstående lækkerier, da Christian havde meget svært ved at beslutte sig for, hvad han godt kunne tænke sig (det er mest ham, der gør i desserter, da jeg ikke tåler det så godt)
E. n. l. e. t. o. p. s. k. r. i. f. å. u. g. d. j. y. c. m. a. C. b. v. -. ,. æ. h. D. ø. S. L. T. 2. 0. 1. 6. 3. 4. 8. 5. ½. P. I. K. 7. R. 9. V. H. O. F. (. /. ). Æ
I lang tid har min mand og datter brugt det at købe noget færdiglavet morgenbrød, til morgenmaden. De er nu engang mest til lyst brød, ja jeg fatter det jo ikke, da jeg elsker fuldkorns ting
nybagt, lunt wienerbrød med marcipanremonce. Som et forsøg i år prøvede jeg at fryse min wienerbrødsstang ned før bagning, da jeg gerne ville have, at den var så frisk og lækker som muligt
Idag har vi kun haft om hygiejne i skolen. Så nu er vi allesammen nærmest bakterieforskrækkede og tør aldrig mere nærme os hverken kød, æg, frugt eller sushi
Der er næsten ikke noget bedre end friskbagte boller om morgenen, men det er ikke så tit jeg har oplevet at stå op om morgenen og have tid og overskud til at lave en portion boller
Halløjsa. -)Det er søndag, vi har fri, hvad kunne passe bedre end at bage nogle dejlige boller. Det er anden bolle opskrift denne weekend, så på den måde regner jeg med at få jer op af sengen og ud at bage nogle ´boller
B. l. ø. d. e. k. æ. r. n. m. s. b. o. y. t. D. a. g. å. j. i. J. v. ,. f. h. u. c. p. H. O. 1. /. 3. -. S. L. T. 2. 0. 4. 5. +. ½. R. (. ). N. I. G. l l
Brødtype. Som oftest med surdejs baserede boller og brød, så er der tale om en ret våd dej, der bedst laves med røremaskine eller alternativt æltes med ske
Forleden så jeg en lille smule af Det søde liv, hvor Mette Blomsterberg lavede brunsviger - det besluttede jeg mig for, at jeg så skulle lave i denne her weekend
Dette brød har jeg efterhånden bagt nogle gange, og har haft stor succes med det hos mine gæster. I kan se et af mine madbrød med en anden lækker topping ved at klikke her
Det betyder at det lidt for tit bliver til kantinemad, når jeg da ikke lige læser hjemme og derfor kan komme igennem frokost-sulten med rugbrød og avokado