I forhold til bollernemedruggryn, så minder denne opskrift om den, men jeg har skiftet ruggrynene ud med kerner og justeret lidt på forholdet mellem vand og mel
brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Det har taget lidt tid at finde det rigtige tidspunkt (hvor der også var plads på holdet), men i starten af denne måned var jeg afsted sammen med to veninder på bagekursus vol I
Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørrede tomater
Tryk dem til sidst lidt sammen og læg bollernemed sammenføjningerne nedad på en bageplade. Jeg kan bedst lide de gammeldags med creme, men i mange opskrifter kan man også komme lidt remonce oveni eller i stedet for cremen
Server med det samme til suppe, salat eller hvad du har lyst til. Dette er et godt madbrød. Det er hurtigt og nemt at lave og smager rigtig godt når det lige er kommet ud af ovnen
Jeg har tidligere lavet et indlæg med scones, men jeg foretrækker faktisk denne opskrift, som giver scones, der er blødere i det og holder lidt længere
Jeg bagte disse fastelavnsbollermed J forleden, og de var et hit. De består af en bolledej med fyld af både marcipanremonce og vaniljecreme og så smeltet chokolade på toppen
Dejligt, dejligt brød til morgenmaden med en fin, sødlig eftersmag. Resterne af brødet brugte jeg dagen efter, da jeg lavede gaspacho med brødcroutoner til aftensmad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.