E. r. d. u. o. g. s. å. v. i. l. m. e. n. k. a. t. ,. -. h. æ. b. y. f. T. A. R. I. N. M. D. S. (. 6. p. ). 1. 3. j. 8. 5. 0. ø. K. L. U. C. 2. /. B. H. Ø. V. 7. c. é
Der er mange forskellige opskrifter på tartetatin på nettet - denne er inspireret af @arstiderne, men deres opskrift er noget rodet, så her kommer min version
INGREDIENSER. FREMGANGSMÅDE. Dæk massen med et låg af butterdej - det kan godt betale sig at skære låget til formen, inden du hælder massen over i formen
Tag panden ud, læg en tallerken eller et fad over panden og vend den rundt, så panden ender øverst og din TarteTatin står med dejen nederst på tallerkenen
D. e. n. h. r. k. a. g. b. l. v. m. t. ,. f. i. o. s. å. d. J. ø. æ. u. p. N. j. c. K. y. O. P. I. V. 2. 4. (. ). F. -. S. T. R. M. 1. 5. 0. 7. 6. C. +. E. 3. L. B. ". é. H. G
V. i. s. k. u. l. e. b. y. n. g. å. r. a. f. t. p. ,. h. v. o. m. d. M. æ. Æ. ø. j. D. 2. H. B. (. ). T. 1. 0. 5. E. 3. 7. S. c. 4. C. R. 8. K. F. N. 6. è. e l
Min mormors fastelavnsboller med creme og chokoladefyld – klassisk og gammeldags. Eller rettere jeg elsker min mormors fastelavnsboller med creme og remonce
Min mor der den bedste i verden til mange ting. At bage banankage er ingen undtagelse. Her har jeg forsøgt mig med en variant af hendes kage, der er dog små ændringer i forhold til hendes opskrift
Sukker og æg piskes luftigt. Mel og margarine røres skiftevis i æggemassen. Hældes i en smurt tærteform. Fintsnittede æbler (eller anden frugt) og hakkede nødder drysses ovenpå dejen, samt lidt sukker og kanel
Citron-vanilje-lagkagebunde med vaniljecreme, nougatskum og ferskner. Jeg bagte lagkagen til min mors fødselsdag, og hun ville allerhelst have en, som hun kaldte "en rigtig gammeldags lagkage"
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.