Både til at toppe is, kage eller bare som sig selv, som en delikat og let dessert. Blåbær med hvid chokolade1 Bakker blåbær, på køl100 g hvid chokoladeHindbærpulver, lakridspulver eller begge. ) - efter smag og behag1. dyp de kolde bær i chokoladen og læg den på en bageplade med bagepapir4
Denne kage har jeg dog ikke ændret på bortset fra at jeg har tilføjet flere hindbær. Placer kagen på en tallerken eller et fad og kom en ring eller springform omkring og stram godt, så moussen ikke løber ud
er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Rul dejen ud på et meldrysset bord og beklæd en smurt tærteform med dejen. Brug gerne en metalform med løs bund, så opnår du en mere sprød tærtebund, og tærten er også nemmere at få ud af formen
Kom alle de smukke violette strimler i en stor skål, og bland blåbær/hindbær dressingen. hindbær. De bær jeg bruger er økologiske fra frost her i vintermånederne (vær i øvrigt også opmærksom på, at de friske blåbær i virkeligheden er mosebøllebær), og de må gerne tø lidt op forinden
Denne tiramisu mousse er til og med meget nem at tilberede og kan laves flere timer i forvejen. Så det skal dog ikke holde dig fra, at lave en skøn dessert med den pragtfulde tiramisusmag af kaffe, vanilje og chokolade
En rigtig lækker og frisk cheesecake med blåbær, som fortjener at blive delt her på bloggen. I weekenden har vi nydt besøg af Esthers farmor og farfar og sikke en skøn weekend, med masser af familiehygge, sol og forårsstemning i luften
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.