Opbyg din lagkage ved at lave et lag med choko/orangecreme og knuste makroner og et lag med choko/orangecreme og bananskiver (eller skiver af bær, hvis det er den årstid)
S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Ideen kom ret spontant, da min mor absolut mente, at jeg burde bage en kage hun kunne tage med på arbejde (hun har åbenbart gået og pralet lidt - af en eller anden grund)
Dejen bages straks i tre bunde på bagepapir eller i lagkageforme. Det er første gang jeg har lavet kage med mousse og første gang, at jeg har overtrukket med frosting, så jeg er egentlig godt tilfreds med resultatet
LAGKAGEMED JORDBÆRKOMPOT OG NOUGAT-CHOKOLADEMOUSSE. Placer den ene mandelbund på et lagkagefad. Tilsæt nødderne og rør rundt til nødderne er dækket med karamel
Den pyntes med. Smelt et glas ribsgele og kom det over frugterne. 8 æggeblommer piskes med. 6 tsk bagepulver og. 75 gram kartoffelmel røres i og hældes i en bradepande30*40 eller to springforme af 25 cm. 8 æggehvider piskes sammen med. Drys med 200 gram hakket hasselnødder. Afkøl kagen og kom den i fryseren til 1 time før servering. ½ 38 % cremefraiche og. 8 æggeblommer piskes med. 6 tsk bagepulver og. 75 gram kartoffelmel røres i og hældes i en bradepande. 8 æggehvider piskes sammen med
De lyse bunde er helt almindelige, dem kan du bare google, men så var der den fantastiske hvid chokolademousse, der er lavet næsten som jeg plejer at lave min hindbærcreme, men blot uden hindbær
Sommer lagkagemed marcipankant og friske bær på. sukker, koges sammen). Lagkagebunde. hvorfor skære du aldrig et stykke af kage og viser hva' der er inden i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.