kylling retter

kylling retter

Kylling med øl i røv på grill

Kylling med øl i røv på grill

Opskrift kylling på dåse, øl i røv kylling, kylling med øldåse, pip på dåse. Så hev han øldåsen, som stadig var halv fuld, ud af sin røv og stoppede den op i kyllingen, hvorefter han placerede den på grillen
Svampebagt fisk

Svampebagt fisk

Svampebagt fisk. 4 filet af hvidfisk - her er fra brugt Victoria Bars, men der kan fx også bruge rødspætter
Hurtigt madbrød

Hurtigt madbrød

Det her brød har jeg fundet opskriften på inde på Arla. dk, men jeg har ændret lidt í opskriften så den ikke indeholder ret meget fedt
Kostplan - Yndlingsdag uge 8

Kostplan - Yndlingsdag uge 8

Kyllingefilet. Wok a'la kylling i karry. Steg 500 g kylling i lidt olivenolie. Når kyllingen er næsten færdigstegt, tilsætter du 2 hele æg, som du steger med kødet til de er gyldne. 500 g kylling i lidt olivenolie
Æggekage m. kalkunbacon

Æggekage m. kalkunbacon

Denne æggekage er med kalkunbacon, men man kunne også tilføje noget kylling til. Jeg elsker simpelthen alt med æg
Nordisk vinterkyllling med rodfrugter

Nordisk vinterkyllling med rodfrugter

Et duftende, dejligt kyllingefad med alle vinterens bedste grøntsager. Dryp kyllingen med stegeskyen et par gange undervejs
Mandelkylling med grov salat

Mandelkylling med grov salat

Vend kyllingeinderfileterne i æg og dernæst i mandlerne. 400 g kyllinginderfilet. 400 g kyllinginderfilet
Karrykylling

Karrykylling

Min karrykylling/kylling i karry/chicken curry/curry - eller hvad vi nu skal kalde den - smager i hvert fald godt, og det er det vigtigste
Koteletter i Fad med paprika

Koteletter i Fad med paprika

Koteletter i Fad med paprika. By Maria,. marts 2, 2014. Hovedret med svinekød og ris. Forberedelsestid. 20 minutter Tilberedningstid
Wok kylling m. fennikel

Wok kylling m. fennikel

Wok kylling m. kyllingefileter (kan udskiftes med kalkun). Tilsæt nu løget og kyllingen(kalkunen) og lad det få farve
Toscansk kylling

Toscansk kylling

Vask kyllingen og løsne skindet på brydstkødet og kom noget af citron blandingen mellem kylling brydst og skind
Kyllingeret ala Kage-Milla

Kyllingeret ala Kage-Milla

Tag derefter baconet op, og steg kyllingen i fedtet. Krydder kyllingen med salt og peber. Når kyllingen er stegt ligges de i et ildfastfad
Wokstegt kylling med risnudler

Wokstegt kylling med risnudler

Tag kyllingen og skær den i tynde strimler. Varm en wok op ved høj varme, kom en god slat rapsolie i og svits, hvidløg, løg og kylling
Kylling i tomat med bacon, tomat og røde peberfrugter på frisk pasta

Kylling i tomat med bacon, tomat og røde peberfrugter på frisk pasta

4 kyllingefileter, hver delt i 4. 1,5 dl kyllingbouillon. 2) Varm olien op og brun kyllingefileterne på alle sider. 5) Kom de brunede kyllingefileter tilbage i panden sammen med kyllingebouillonen og lad det koge under låg i 5 minutter. 4 kyllingefileter, hver delt i 4. 1,5 dl kyllingbouillon
Kylling i yoghurt med perlebyg

Kylling i yoghurt med perlebyg

Kyllingefileterne lægges i et smurt ovnfast fad. Til 5 personer500 g kyllinge inderfiletmarinade. 4 spsk youghurt naturel½ tsk karrypasta af den stærke1 spsk rørsukker½ spsk citronsaft1 fed hvidløgsalt og pebercherrytomaterlidt sukker3 dl perlebyg1 hønseboullionterning6 dl vand1 stor håndfuld roucola3 spsk karseMarinaden røres sammen og kyllingeinderfileterne vendes deri. Kyllingen sættes i ovnen ved 200 grader i ca
Kylling i Karry

Kylling i Karry

Svits kyllingen ca. Kylling i Karry til 2 personerIngredienser. 2 kyllingefiletter i tern1 spsk. 6 points per person 2 kyllingefilet
Kylling på porre/baconbund

Kylling på porre/baconbund

Steg baconen sprød på panden og brun derefter salt og perberkrydrede kyllingebrysterne af imens du skærer porrerne i ringe
Kylling med krydderflødeost

Kylling med krydderflødeost

Kyllingefileterne lægges i et smurt fad. Flødeosten lægges oven på kyllingen i små klumper og tilsidst lægges de halve tomater ovenpå - de drysse forsigtig med lidt salt - der skal ikke mere på kyllingen
Kylling og karry suppe

Kylling og karry suppe

Tag kyllingen op og lad den køle af, hvorefter kødet pilles og gemmes til suppen. østersauce1 - 2 boulionterningerKog kylling med grønsager og krydderier i ca.  Tilsæt så det vand kyllingen har kogt i, hvorefter limeblade, soyasauce, fiskesauce, østerssauce, kokosmælk og boullion tilsættes, lad simre i 20 minutter. Kom den plukket kylling og snack peber i suppen lad smire i 10 minutter, hvorefter suppen er klar til servering
Kylling i pestosauce med pasta

Kylling i pestosauce med pasta

Den her kyllinge opskrift er inspireret af en opskrift fra Weightwatchers - bare lige tilpasse mit temperament
Kylling i svøb

Kylling i svøb

Kyllingeinderfiletterne vendes i presset hvidløg. Baconen smøres med et godt lag pikantost og rulles om kyllingestykkerne