Opskrift kylling på dåse, øl i røv kylling, kylling med øldåse, pip på dåse. Så hev han øldåsen, som stadig var halv fuld, ud af sin røv og stoppede den op i kyllingen, hvorefter han placerede den på grillen
Kyllingefilet. Wok a'la kylling i karry. Steg 500 g kylling i lidt olivenolie. Når kyllingen er næsten færdigstegt, tilsætter du 2 hele æg, som du steger med kødet til de er gyldne. 500 g kylling i lidt olivenolie
4 kyllingefileter, hver delt i 4. 1,5 dl kyllingbouillon. 2) Varm olien op og brun kyllingefileterne på alle sider. 5) Kom de brunede kyllingefileter tilbage i panden sammen med kyllingebouillonen og lad det koge under låg i 5 minutter. 4 kyllingefileter, hver delt i 4. 1,5 dl kyllingbouillon
Kyllingefileterne lægges i et smurt ovnfast fad. Til 5 personer500 g kyllinge inderfiletmarinade. 4 spsk youghurt naturel½ tsk karrypasta af den stærke1 spsk rørsukker½ spsk citronsaft1 fed hvidløgsalt og pebercherrytomaterlidt sukker3 dl perlebyg1 hønseboullionterning6 dl vand1 stor håndfuld roucola3 spsk karseMarinaden røres sammen og kyllingeinderfileterne vendes deri. Kyllingen sættes i ovnen ved 200 grader i ca
Kyllingefileterne lægges i et smurt fad. Flødeosten lægges oven på kyllingen i små klumper og tilsidst lægges de halve tomater ovenpå - de drysse forsigtig med lidt salt - der skal ikke mere på kyllingen
Tag kyllingen op og lad den køle af, hvorefter kødet pilles og gemmes til suppen. østersauce1 - 2 boulionterningerKog kylling med grønsager og krydderier i ca. Tilsæt så det vand kyllingen har kogt i, hvorefter limeblade, soyasauce, fiskesauce, østerssauce, kokosmælk og boullion tilsættes, lad simre i 20 minutter. Kom den plukket kylling og snack peber i suppen lad smire i 10 minutter, hvorefter suppen er klar til servering