F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. b. v. j. k. t. a. f. S. ,. h. D. ø. m. å. p. æ. H. J. -. B. U. y. N. G. A. M. K. I. C. /. c. P. Å. T. ). V. (. 2. 3. 1. 7. 0. 4. 5. R. é. L. 8. 9. q. O. E. z. w
J. e. g. h. a. v. d. f. å. t. l. y. s. i. n. k. –. o. m. r. p. S. j. b. ø. N. w. ,. I. c. u. D. (. 2. ). ½. 1. 0. 5. K. P. M. O. H. æ. T. B. 3. -. 4. E
Ovenpå lægges kyllingen, som smøres med lidt olivenolie og krydres med salt og peber. Smør et ildfast fad med lidt olivenolie, og læg så appelsinskiver, hvidløg og de friske krydderurter deri
Kyllingmed fyld af perlebyg, citron og rosmarin. Citronskallen giver friskhed, løg, hvidløg og rosmarin giver en dejlig smag til kødet – alt i alt en lækker fredagskylling
Vend kyllingen i lidt teriyaki og honning og grill (enten på rigtig grill eller på grillpande) i ca. Bland alle ingredienserne med løs hånd og hæld lidt olivenolie og balsamico over
Drys kyllingefileternemed salt og peber, tag dem op og hold dem varme. Grill kyllingefileterne ca. Mos salatosten og vend den i risottoen sammen med ærter, tranebær, salt og peber
Krydr med salt og peber. Grill eller steg kyllingen i ovnen i ca. Det er mandag og solen har skinnet hele dagen og man mærker foråret der pibler frem, fugle der kvidrer og solens varme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.