Gnub nakken altså grisens. Jeg kommer det hele i en foodprocesser og kører det godt. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. Stilles i ovnen på 130 grader i ca 5 timer , husk vand i bradepanden , hele tiden. Det kan godt væreat den overstiger de 100 grader på stegetermometer , men det var ikke et problem Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjemme lavet. 1 dl ketchup 1/2 dl olie 2 spsk soja eller engelsk sovs 1 tsk tabasco 1 tsk chilipulver 1 tsk hvidløgspulver 1 tsk paprika 2 spsk brun farin Salt peber Jeg ganger opskriften op mange gange , altid lækkert at have i køleskabet. Honning Sennep Salt Peber Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSmager også skønt sammen med en bagt kartoffel. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid
kan læse sig til, at man skal arbejde med alskens ting for at få en bedre løbestil, kan det muligvis være et forsøg værd “blot” at prøve at øge sin frekvens en smule
D. a. g. e. n. i. d. h. r. s. t. å. p. m. o. j. k. J. f. b. l. u. ,. y. v. O. æ. ). ø. V. C. M. H. ½. U. P. 1. (. 2. 4. 0. -. c. R. 3. L. ü. S. B. Y. E. w. F. T. 5. N. 9. 7. 8. I. K. 6. /. A. ) g
P. u. l. e. d. p. o. r. k. b. g. s. n. f. a. m. i. v. t. å. æ. D. R. '. -. U. S. A. ,. V. h. c. ". ø. 1. 0. j. w. O. J. y. I. M. 2. x. N. B. (. 4. ). 5. /. G. E. 9. T. C. &. 3
Nu skal kartoflerne kun have ganske kort tid før de er gyldne og sprøde. Kartoflerne steges af to omgange for, atblive sprøde og første gang skal de kun tage meget let farve
Stegen skal have ca. Jeg kom lidt vand nederst i bradepanden, men jeg har læst at dette kan undværes. Pulledpork er heldigvis blevet en ret så kendt ret og hurra for det, for det smager jo himmelsk og er nemt at lave
Hvis jeg skalkommentereså den færdigkøbte Tulip pulledpork – så var smagen ganske ok, og hvor er det skønt engang imellem at kunne springe over – hvis det skal gå lidt stærkt
Det er meningen atkernetemperaturenskalvære ca. Når stegen er sat over, såskal man kigge til den med jævne mellemrum og husk endelig at hver gang du letter på låget, såskal der mopsauce på, brug evt
Hvis du har et stegetermometerskalkernetemperaturenvære ca. , eller ligende udskæring, ofte kan man købe en flæskesteg på tilbud og selv skære sværen fra
Du skal både have det mørke, krydrede kød og det helt møre kød indeni. Det kan være en god ide lige at tjekke lidt til kødet engang imellem, og også sikre sig at der stadig er vand i bradepanden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.