Butterdej bruges til tærter og tarteletter, forskelligeindbagte retter og hvad man ellers har fantasitil, fælles for det hele er at der ikke er så meget kage indblandet, det er mere rigtig mad med kød og grønsager
Den anden dag faldt jeg over en inspirationskilde – en pakke butterdej, og bum så var der en idé, som resulterede ibutterdejspakker med kylling og champignon
En anden af de små retter jeg lavede i weekenden, var de her dejligebutterdejs trekanter med rejer og dildcreme, som jeg er blevet inspireret af på arla
Rul butterdejen ud på en bageplade og smør pikantosten ud på dejen. Når man pakker noget ind og bager det i ovnen, er det som om, det bliver mere mørt, mere smagfuldt og mere spændende
Rul butterdejen ud til dobbelt størrelse på den lange led. Til påskefrokosten lavede jeg denne rejesalat, og den var et hit så det er ikkesidste gang jeg laver den
Herefter hældes saucen over og tilsidst lægges butterdejen på som et låg. Ingredienserne er hentet i det gode gamle mormor-køkken, og retten er helt igennem forrygende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.