Uha, jeg har fået lavet en god kage – en kanel æblekage med blød karamelglasur. Kom melet op i æggemassen sammen med olie og yoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet
Og læg dem op i en bradepande, der er beklædt med bagepapir. Hvem kan ikke lide kanelsnegle. Glasuren blandes ved at komme flormelis i en skål og dryp med nogle dråber kogende vand, til den har den ønskede konsistens
Hver eneste år laver jeg disse lækre æblebollermedkanelsukker og hakkede mandler på toppen. Vi spiser dem med et godt lag økologisk smør og intet andet
Det så det her jeg ellers aldrig gør, nemlig at bage med gær. Udfordringen er noget nyt og det blev så denne hersens kanel-kranse-kringle-snurre-hejs-noget
Start med at rør mel, kanel og brun farin sammen. I forbindelse med at man starter på et nyt år, mindes man oftest også alt det der har været i det forgangne
Luftige æblebollermedkanel og kardemomme. kanel. Mmm, jeg fik jo bageamok i søndags - med at bage boller selvfølgelig, for jeg er stadigvæk for sund til kage
Dæk skålen med husholdningsfilm og stil den i køleskabet til næste dag. Pensl bollerne med sammenpisket æg og drys med hasselnøddeflager, birkes og sesamfrø
J. e. g. h. a. r. b. t. v. d. n. s. k. l. ,. i. j. y. å. ø. o. m. p. f. æ. u. D. I. -. ). M. '. B. G. 3. 5. 0. 4. K. 1. /. 2. P. (. c. R. F. L. T. Æ. N. x. S. 8. H. A. W. D g
Skær æblet i tynde både og læg dem på panden sammen med smørret. Bland æg, mandelmel, kanel og piskefløde sammen i en skål – tilsæt evt lidt sødning efter eget valg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.