nydt i selskab med vanilleis og X-factor. For da Mads pludselig fik fri fra en døgnvagt og dermed tidligere vinterferie, så skulle det fejres med lidt lækkert
Denne æblecrumble er både nem, lækker og glutenfri. Hvis du kender en have med nedfaldsæbler, som du må tage af, er det helt fint – så skærer du bare evt pletter væk
Vi har fået lov til at dele denne super lækre veganske opskrift, der er udviklet af Cecilie Bresson, som er vegansk madblogger på Pieceofplants og siden Vildtvegansk
I går lavede jeg en lækker æblecrumble til dessert. Jeg har skåret en del ned på crumblen i forhold til andre opskrifter, så hvis du synes, der er for lidt, må du lave lidt mere
Jeg havde en rest af nogle æbler, der var begyndt at blive melede. Jeg er lidt kræsen hvad det angår, så istedet for at smide dem ud fik jeg lavet en lækker ernæringsforbedret æblecrumble tærte
Josefine og jeg lavede kage sammen i lørdags. Vi talte om, om vi skulle lave cookies eller vandbakkelser, men landede tilsidst på vandbakkelser fordi det var lettest at lave sammen
Hurra for gode tærter, der er nemme og hurtige at lave. Server tærten med en god salat. Jeg lavede ne grov salat med stykker af blomkål, gulerod, peberfrugt, agurk, melon, tomat, basilikum, persille og lidt god olivenolie og havsalt
Æblecrumble er en af mine yndlingskager, da den uden tvivl er en af verdens nemmeste kager at bage. Æblecrumblen har en sprød og gylden overflade med en dejlig sødme fra æble og en krydret smag fra kanel og kardemomme
Hvis der er noget, jeg elsker ved efteråret, så er det farverne og danske æbler. Begge disse ting er kombineret i denne skønne dessert, som jeg en dag spiste til morgenmad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.