Hæld bacon og det meste af fedtet fra. Retten er ikke særlig følsom over for mængden af ingredienser. Så den "løse" opskrift er "en pande fuld af æbler med skræl, bacon til at dække bunden af panden, og sukker til at dække æblerne
i form af nogle lynsyltede løgringe. Æbleflæsk – Endnu en god, gammeldags, dansk ret. De behøver ikke blive varmet, de varmes op af de varme æbler – med mindre man vælger at servere kold æbleflæsk hvilket der jo er nogle der gør
Tag flæsket op og hæld fedtet af panden. Steg løg og æbler gyldne og møre i et par spsk af fedtet fra flæsket, krydr med sukker, salt, peber samt frisk timian
Bederne skal have nogenlunde samme tid i ovnen, så du kan ikke slappe af endnu. skræl alle bederne med undtagelse af den ene rødlige bolchebede, halvér dem og læg dem på en bageplade
Det er en af de gamle klassikere, jeg nok aldrig bliver træt af. Så her har du min grønnere version af god gammeldags æbleflæsk, der er utrolig let at lave og samtidig fuld af smag
C. h. a. m. p. i. o. n. e. r. ,. f. s. k. b. ø. d. g. l. æ. å. I. u. v. y. t. R. D. S. M. V. c. j. O. 5. 0. 1. T. 2. L. N. P. H. -. F. x. B. G. E. A. a g
Hvis du har købt et helt stykke stegeflæsk, så start med at ridse det, nøjagtigt som du ville gøre med en flæskesteg – hvis du ikke vil have svær på, så skær den af
Aftenens franske simremad. Og egentlig, så smagte aftenes cassoulet ganske fint på terrassen i solen. Pølsen i retten er i øvrigt resterne af salsiccia’en fra den anden dag – opskriften finder du et andet sted her på bloggen
Jeg skulle egentlig have haft kylling. Med flæsk i indkøbskurven kunne jeg også få mulighed for at afprøve "kunsten" at lave en sovs uden meljævning (enhver undskyldning tæller)
Æbleflæsken har jeg lave i en fin lille udgave, hvor jeg, i stedet for flæsk, steger bacon (ca. Jeg har været kreativ, synes jeg selv, og har leget med nogle klassiske smage – dels til en juledrink og dels til en lille snack inspireret afæbleflæsk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.