I. n. d. e. v. i. f. o. r. t. s. æ. m. b. l. a. R. P. k. ,. y. j. g. u. p. D. -. å. h. ø. F. E. V. c. ). M. C. z. (. J. 5. H. 3. O. 1. 0. 2. S. K. U. B. T. L. x. N. G. ". 7. w. ) l
Åben dåsen med kokosmælk i bunden og hæl mælken fra. Det kommer sikkert bag på mange, at en helt almindelig dåse kokosmælk kan blive til den lækreste cremede flødeskum
Kold æblegrødmed bacon og æg. til med Sukrin Gold. Og I ved hvad de siger. Æblerne er store, saftige, røde og lige til at spise – men så mange æbler får vi aldrig sat til livs
De papirskager jeg husker bedst hjemmefra er dem med makron, kokosmel og hakket chokolade. Jeg selv er vokset op med at de mindre kager i papirsforme blev kaldt for muffins
Fyld muffins forme med dej. Pisk æg og sukker godt sammen til en lufttig masse. Vend tilsidst de knuste makroner, choklade, nødder og mandelessens i dejen
(Især om vinteren) Vi fik det både med mælk og sukker til dessert eller snack, som gammeldags æblekage ognogle gange som morgenmad med cornflakes og mælk
Vi har prøvet at sammensætte dem på en ny måde og har lavet denne lækre juleæblegrød uden tilsat sukker, der kan spises som den er eller serveres med flødeskum til
De kogesmed vandet, til de er møre - alt afhængig af hvordan du kan lide æblegrød, kan du koge den, så der bevares nogle stykker af æbler, eller du kan lade de koge i længere tid, så grøden bliver helt "glat"
Så er det igen tid til den årlige fætter/kusine-tur til mormor og morfars sommerhus. 3 dage med hygge, badning og kortspil kræver selvfølgelig noget kage, og i år blev det til en portion makronmuffins - dem går man aldrig galt i byen med. Pisk 3 æg lyse og skummende med 300 g sukker. Tilsæt 125 g knuste makroner og pisk dem i (makronerne kan nemt knuses i en frysepose med en kagerulle). Rør 1 tsk mandelessens i og derefter 125 g hvedemel i. Til sidst røres 125 g smeltet margarine i og dejen fordeles i papirsforme. ) 3 dage med hygge, badning og kortspil kræver selvfølgelig noget kage, og i år blev det til en portion makronmuffins - dem går man aldrig galt i byen med
Pisk fløden til skum og hak halvdelen af bærerne og vend dem i flødeskummet sammen med vanilje. Fyldet på nøddebunden kan godt varieres, så den fx smøres med vaniljeis i stedet for flødeskum
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.