Altså en opskrift medrosenkål på bloggen. Jeg ved ikke med jer, men efter sådan et par uger med julemad, så har jeg lyst til noget mere frisk og sprødt
Vend dem hyppigt ved høj varme og krydr dem med salt og muskatnød. Kender du det, man har lavet kogte rosenkål hundredevis af gange, men det er som om der skal nytænkning til
I går lavede jeg en ret medrosenkål, som burde få tænderne til at løbe i vand hos de fleste – med mindre, de har den dér antipayi overfor rosenkål, som jeg synes der slet ikke er noget grund til, hvis de er tilberedt godt
Rosenkål. Rens rosenkål ene og skær dem i kvarte. Drys osten ud over de varme rosenkål og server. Småsteg kålene i endnu 4 minutter og smag retten til med salt og peber
Hvorfor er det at størstedelen af Danmarks befolkning danner fællesfront mod disse helt uskyldige fødevarer men samtidig propper sig med leverpostej, hvidkål og diverse eksotiske krydderier
Jeg så Gordon Ramsey lave noget lignende forleden og var nødt til at forsøge mig med det. Jeg havde ærligtalt aldrig troet at rosenkål ville blive lavet og spist i dette hus, men man har jo som bekendt et standpunkt til man får et nyt
Grav midten af rosenkålen ud med en ske så de bliver til små skåle. Læg dem på en bageplade med bagepapir på, så lige som muligt så fyldet ikke flyder for meget ud
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.