J. e. g. r. a. l. t. i. d. p. å. j. f. n. y. m. u. h. o. s. ø. v. æ. k. -. ). H. ,. S. D. c. V. b. N. L. &. M. Æ. C. 9. 0. 2. 3. I. 8. 1. (. F. R. A. K
Hak, hak, hak, kog, kog, kog, blend, blend, blend, blend, spis, spis. Kom æbler i din suppe, det giver en fin syrlighed til græskar, selleri og søde kartofler
Der er ikke så meget at sige, det er langtidsstegning, når det er bedst. . Væsken kan varieres. Brug øl, rødvin, æblesaft alt efter køleskabets indhold og dine ønsker
Her er opskriften på en nem og hurtig lækkerbisken - der kan laves god tid i forvejen. Kokos/dadel kuglerne kan holde sig i køleskabet i lang tid, og er gode som en lille snack midt på dagen eller til kaffen
Som jeg lovede i sin tid (det er snart meget lang tid siden), ville jeg skrive om alt det jeg ville få ud af de æbler vi havde samlet på Pometet til store æbledag
Så er vi allerede midtvejs i en ny uge – jeg synes ugerne flyver afsted for tiden. Charlie er endelig på toppen igen og han var helt klar til at skulle hen og lege med sine venner i dagplejen i dag Det er så dejligt at han er sig selv igen og nu hvor han er i dagpleje så har jeg mulighed for at vise jer en masse dejlig “fra jord til bord”-billeder
Kålsalat med kantareller og bagte figner. by Anabell Posted on september 16, 2012. Her kommer så opskriften på en skøn kålsalat som et par af mine medstuderende og jeg kreerede for nogle dage siden
Denne gryderet fik vi i går. Jeg havde en oksekødsklump liggende i fryseren, som jeg faktisk ikke ved hvad var, men jeg har en fornæmmelse af at det var en muskel, som jeg får et stykke tid siden købte hos min slagter, i hvertfald smagte den godt og var dejlig mør
Denne opskrift er sammensat frit fra min hukommelsen - så smag til undervejs, da jeg absolut ikke er sikker på, at det svarer helt til de mængder, jeg blandede i
Jeg fandt på denne opskrift her for et par uger siden, og har glædet mig til at teste den. Det gjorde jeg her i weekenden, da jeg fik besøg af et par af pigerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.