Æbleskiver med marzipan og æblekompot
MissFirelake
MissFirelake
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 store madæbler
  • 0,5 dl vand
  • 1 tsk rørsukker
  • 75 gram revet marzipan
  • 1 vaniljestang (eller lidt vaniljepulver)
  • 2 tsk rørsukker
  • 5 dl hvedemel (eller boghvedemel, hvis du ønsker en glutenfri udgave – de bliver imidlertid noget sværere at få til at hænge sammen)
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk natron
  • fintrevet skal af 1 øko citron
  • 3 æg (deles i hvider og blommer)
  • 2 dl kærnemælk (mælkefri version: 2 dl ris- eller soyamælk pisket med et par spsk eddike eller citronsaft)
  • 2 dl letmælk (mælkefri: 2 dl ris- eller soyamælk)
  • Lidt smør eller olie til stegning

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.