Start med at piske æg, mælk og krydderier godt sammen. Steg baconen. Tilsæt pølserne efter lidt tid og lad det stege videre til pølserne er brune på siderne. Overskydende fedt fra panden bør fjernes men lad kødet ligge. Skru ned på et meget lavt varmeniveau og hæld æggemassen over kødet. Læg låg på panden og lad æggemassen stivne. Det er vigtigt at have et meget lavt varmeniveau, da bunden brænder på, inden hele æggemassen er stivnet, hvis varmen er for høj. Hold gradvist øje med stivelsesprocessen og justér varmen, hvis det er nødvendigt. Drys med purløg ved servering.
Pisk æggene sammen med vand, salt og peber. Lad dem sætte sig let, inden du fordeler de grønne asparges, som du lige har skåret i mindre stykker, smuldret feta ogbaconstykkerne
Bland æg med salt og peber i en skål. Jeg havde en rest porre, squash, æg ogbacon tilbage. Det eneste jeg skulle købe var lidt frisk spinat og en mozzarella
Nogle gange elsker jeg at stå længe og hygge mig mednoget kompliceret og tidskrævende mad, men så er der dage, hvor der mest af alt skal noget sundt og lækkert på bordet uden de store anstrengelser
J. a. ,. o. g. p. ø. l. s. e. r. D. t. f. i. k. v. n. m. å. d. j. æ. h. b. u. y. M. E. -. ). O. c. (. G. w. Æ. 2. 8. 1. 6. T. R. S. ½. P. 5. V. L. H. ". C. ) g
V. i. k. ø. b. t. e. s. d. u. g. n. o. r. c. l. ,. f. j. v. a. m. p. æ. å. D. h. E. (. y. ). R. J. ". -. N. 2. 3. 1. /. 6. M. O. L. 4. C. ½. B. S. 0. H. F. 8. 9. Æ. K. P. I. z. ❤. w. G. ) g
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Meget sundt, lækkert og dejlig mættende ♥. I begyndelsen af ugen rengjorde jeg en masse gode grønsager som jeg skar ud i mindre stykker til en ovnbagt æggekagemed masser af grønsager
Løgringe ogbacon i en fantastisk kombination. Rens og vask løgene. Baconen skal nu vikles rundt om hver løgring og ligges på bagepapir på en bradeplade
Er du til en traditionel æggekage, så er det nogetmedbacon, tomater og purløg. Skub rundt i massen med jævne mellemrum, så du laver revner i bunden og lader ny væske sive ned og blive fast
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.