Nogle gange elsker jeg at stå længe og hygge mig mednoget kompliceret og tidskrævende mad, men så er der dage, hvor der mest af alt skal noget sundt og lækkert på bordet uden de store anstrengelser
Smuldr fetaen over og krydr med salt, peber og halvdelen af oreganoen. Afpuds svinemørbradenog skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød
Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbradog lidt røgetsvinemørbrad. Jeg bruger oftest røgetsvinemørbrad, da jeg ikke bryder mig om tanken om alt fedtet fra bacon i en sauce, i hvert fald ikke til hverdag
Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
J. a. ,. o. g. p. ø. l. s. e. r. D. t. f. i. k. v. n. m. å. d. j. æ. h. b. u. y. M. E. -. ). O. c. (. G. w. Æ. 2. 8. 1. 6. T. R. S. ½. P. 5. V. L. H. ". C. ) g
V. i. k. ø. b. t. e. s. d. u. g. n. o. r. c. l. ,. f. j. v. a. m. p. æ. å. D. h. E. (. y. ). R. J. ". -. N. 2. 3. 1. /. 6. M. O. L. 4. C. ½. B. S. 0. H. F. 8. 9. Æ. K. P. I. z. ❤. w. G. ) g
Er du til en traditionel æggekage, så er det nogetmed bacon, tomaterog purløg. Skub rundt i massen med jævne mellemrum, så du laver revner i bunden og lader ny væske sive ned og blive fast
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.