Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Opskrift til 10 små boller. dl kogt quiona (svarer til ca 1 dl quiona som ikke er kogt). Giv dem 20-25 min ved 175 grader i en varmluftsovn og så er du klar til mad. emailprint dl kogt quiona (svarer til ca 1 dl quiona som ikke er kogt)
noget jeg ofte laver hvis ikke der lige er noget tiltalene i køleboksen eller hvis det bare skal gå hurtigt, være billigt og samtidig noget jeg kan have med på farten eller madpakke dagen efter
olie til formene. Tilsæt broccoli, kartofler samt laks i tern og rør let. Opbevar dem i en lufttæt beholder på køl og spis dem til morgenmad, frokost, på madpakken eller bare som en snack
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Og så nemt at lave en masse som kan fryses ned og bruges til madpakken senere på ugen. Tilføj resten af ingredienserne og pisk til der ikke er nogen klumper i
Efter en skøn træning er det vigtigt at få tilført næring til kroppen. Perioden lige efter træning er din krop ekstra modtagelig for protein til at genopbygge de brugte muskler med, dette kaldes ” The open window of opportunit”
Men denne gang tror jeg at jeg har fundet den perfekte måde at tilberede dem på. Hold godt øje med dem, og skru eventuelt op til sidst for at giv dem det sidste sprødhed
Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige. Efter et par forsøg lykkedes det for Heidi at lave de perfekte havregrynskager
D. e. r. b. l. v. a. g. t. i. n. d. P. o. j. k. m. p. f. y. s. ). å. ø. h. æ. u. ,. S. O. z. c. F. J. 3. 0. 1. 5. 7. 2. 6. -. 8. L. T. R. N. ½. 4. H. (. E. B. M. K
Tilføj hytteost og salt/peber. Jeg er stor fortaler for både store portioner aftensmad der bliver til frokost dagen efter og foodprep i form af store mængder grønt/kød der laves 1-2 dage om ugen
Herfra kan du selvfølgelig gøre dine fladbrød til helt dine egne med forskellige krydderier. Vi nyder disse skønne brød til både tyrkiske og indiske retter
Tilsæt olie og salt. Tilsæt melet lidt efter lidt, måske skal der ikke så meget i som der står, måske skal der mere i, det afhænger af hvilket mel der bruges
Ofte har jeg lyst til lidt sødt efter frokosten og for ikke at spise en masse chokolade gav jeg mig i kast med et sødt lille indslag til min hverdags madpakke
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.