Jeg flyttede til Milano for snart fem år siden. Jeg havde på det tidspunkt aldrig tidligere været i byen på mere end en gennemrejse og forventede at komme til en storby – jeg havde jo hørt så meget om, hvor levende Milano ville være med dens mode-kvarterer, utallige restauranter og pulserende natteliv
En kraftig smagende ret, når man bruger stout øl. brug evt. en almindelig øl ved første forsøg. Skær tykke skiver af en nakkefilet eller brug nakkekoteletter
Braiseret svineskank. Jeg kendte egentlig ikke det store til svineskanken indtil for et årstid siden. Syn’s dengang mest af alt, at det så noget ucharmerende ud, sådan som det lå dér og reelt lignede et halvt ben fra en gris
Som I nok allerede har fundet ud af elsker vi at bage vores eget brød herhjemme. Vi elsker duften og smagen af lækkert hjemmebagt brød om morgenen, og så har vi helt styr på hvad der er i de brød vi selv bager
F. o. l. k. ,. d. e. r. f. ø. g. t. m. h. i. n. v. a. j. b. s. æ. u. å. y. R. G. B. I. p. K. c. '. ). N. C. V. ". D. 1. 0. T. M. E. 5. O. ½. -. 2. J. S. (. 8. ¼. 7. 3. Æ. L. H. A. 4. w. ) l
Svinekæber i Øl med Rodfrugter og Citron til 2 personer. Svinekæber er noget af det møreste svinekød, man kan få, og de er virkelig velegnede til en god vintersimreret
Pandekager med øl – For nogen er det en selvfølge, hos andre vækker det undren. For mig er det en selvfølge, jeg har aldrig fået det anderledes hjemme, og har heller aldrig selv lavet pandekager uden øl
Gammeldags grydesteg med øl og svesker. Udgivet den 10. februar 2015 by Karen Engell Dalsgaard. Simremad med oksekød, grøntsager, svesker, enebær og øl
Da jeg handlet ind med Louis i dag fik jeg sådan en træng til øllebrød. Så midt i alt kaos med Louis som rendte rundt i Fakta og hev alt ned hylderne stod jeg samtid med hovedet ned i mobilen for at google en opskrift på hjemmelavet øllebrød
Her en en skøn muslingeret, som er helt lige at gå til, og som tager kort tid at lave. Blåmuslingerne er ofte fint rensede hvis du køber dem hos fiskehandleren, så lad dig ikke afskrække af tanken om flere timers rensearbejde (medmindre du selv samler muslingerne selv ved havet)
Hak løg og krydderurter groft og steg det godt igennem i olien i en stor gryde. Derefter tilsættes strimlede, tørrede figner og steger med i et par minutter
Her ses min morfar i gang med sit arbejde som rugbrødsbager på Hollandske Mølle i Helsingør. - Og herunder er en opskrift på rugbrød, som jeg har fået af Ida
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.