Ølandshvedebrød på røremaskine
Studiemad & liv
Studiemad & liv
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 dl lunken vand
  • 12 g gær
  • 2 spsk skyr
  • 1 spsk honning
  • 2 tsk salt
  • 4 spsk neutral olie
  • 350 g alm. ølandshvedemel
  • 150 g groft ølandshvedemel (kan udskiftes med alm. ølandshvede)
  • 4 dl lunken vand
  • 20 g gær
  • 2 spsk neutral yoghurt, kærnemælk eller alm. mælk
  • 1 spsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 4 spsk neutral olie
  • 400 g hvedemel (evt mere til æltning)
  • 100 g fuldkornshvedemel

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.