Sidste weekend lavede en afmine søstre dette tilbehør, som jeg var helt vild med. Grøntsagerne er stadiglidt sprøde og giver et farverigtpift som tilbehørtil kød
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. æ. k. l. e. d. g. r. ø. n. t. s. a. D. y. f. u. b. o. m. h. v. ,. å. j. p. P. -. ). U. '. B. G. C. 8. 2. F. S. 1. 3. (. 6. 4. *. 5. 7. 0. 9. L. V. K. E. ) l
Skær kødet i tern på sammen størrelse som resten afingredienserne. Bringi kog, når de koger, skru ned på laveste blus og lad dem simrefærdig, mens du samler retten
Krydr ørredfileterne med karry, salt og peber og steg dem på en pande ca. Del på facebook. Snitfennikelknoldenefint og steg dem ilidtolietilsat karry ved middelvarmei ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.