Tjek med et sukkertermometer − det tager 20-25 minutter. I en skål, gerne med en røremaskine piskes sukker og æggehvider til en luftig marengsmasse, ca 4 minutter, mens sukkerlagen koger. Hæld massen ud på et stykke bagepapir drysset med flormelis, læg et nyt lag bagepapir, og rul massen ud i et firkantet stykke på 3 cm i tykkelsen
Den er perfekt efter træning, som mellemmåltid, dessert aftensnack eller hvornår du end har lyst til en sød snack, som er fyldt med proteiner og lav på kulhydrats-fronten
Jeg vil gerne understrege, igen, at disse proteinbarer bestemt ikke er noget jeg ser, at du skal indtage i forbindelse med træning (men er stadig et bedre alternativ end dem du kan købe på markedet)
E. n. l. u. f. t. i. g. a. k. e. m. d. v. b. o. -. s. D. j. r. L. ,. æ. y. h. p. I. B. 5. 0. 1. å. U. ø. ". 3. M. c. A. T. 2. 8. N. S. /. 4. ½. P. H. F. O. R. (. ). V. K
S. m. å. b. a. g. t. e. c. h. s. k. d. n. o. u. p. y. f. l. ø. j. r. æ. D. i. v. ,. J. T. I. 1. 0. 5. 2. -. (. 3. ). H. L. B. 7. O. 4. P. M. A. 8. K. R. F. N. é. U. . g
Smelt nougaten over et vandbad med kogende vand. Selv om et stykke er tilstrækkeligt, så er det stort set umuligt, at lade være med, at spise et stykke mere
Dæk nougaten til med bagepapir og lad det stivne. Pisk æggehvider helt stive med resten af sukkeret. Jeg faldt over en opskrift på fransk nougat på feminas hjemmeside, men jeg lavede den lidt om så den passer til mine smagsløg
Fransk Nougatmed mandler, pistacie og tørrede tranebær. Flormelis til at drysse med. Det nærmer sig jul og jeg var nødt til at lave lidt fransk nougat -den er blød og lækker, og her har i en opskrift
Versionen med banan skal du vælge, hvis du godt kan lide smagskombinationen med banan, da den træder en del frem her, lidt afhængig af hvor moden bananen var, da den blev frosset ned
D. a. v. i. h. o. l. d. t. f. ø. s. e. g. r. ,. j. u. b. k. n. å. m. z. æ. c. y. p. C. ). O. S. I. (. M. 7. -. 1. 0. J. L. T. 2. 5. 4. 3. E. R. Æ. V. N. P. B. F. H. /. U. ) l
H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. -. M. F. N. C. 5. 0. I. 1. 7. %. (. ). *. K. E. A. S. R. V. L. 3. T. O. B. 4. 8. °. j. /. 2. G. ) g
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. d. n. l. æ. ,. u. å. a. b. y. D. h. f. C. -. c. p. ). J. 5. 0. ø. I. B. A. M. E. K. (. 4. 1. 3. 2. O. 6. %. ½. F. G. Æ. L. R. T. /. P. 8. N. H. V. 9. w. ) g
– Kom den afkølede nougat i de afkølede chokoladeskaller gerne med en sprøjte pose. Hvis du vil lave en bund af chokolade, skal der gerne være noget chokolade tilbage til at lave bunde med
Det korte svar må være nej, men når noget af det nærmer sig datoudløb, og det endnu ikke helt er tid til de store nougatkonfekt-udfoldelser, så må den bedste måde at få det brugt på være disse store, saftige muffins med smeltet nougat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.