Bages ved 180 grader i ca. Jeg har en yndlingsopskrift på æblekage, som jeg gerne vil dele med dig. o). Har du, som jeg, masser af æbler i haven eller blot nogle til at ligge i frugtskålen, så var det måske en ide at bage den lækreste æblekage til kaffen, eller servere den som dessert i aften med flødeskum eller vanilleis til
L. i. g. e. n. u. h. v. o. r. d. ø. j. s. æ. f. t. ,. å. p. a. l. m. O. k. b. -. D. S. x. w. N. /. M. y. c. (. 4. ). 1. 2. 3. H. F. V. 0. 5. 6. 7. 8. è. r L
Jeg tog udgangspunkt i min favoritopskrift på pølsehorn, men jeg lavede den lidt om. (Jeg lavede en dobbelt portion, og brugte opskriften både til pølsehorn og pizzasnegle
Den næste tid bliver en smule travl – omend det er med gode ting Tirsdag står den på cafébesøg og biftur til “Jagten” med veninder, teoriprøven til kørekortet er på fredag så der skal terpes, fastelavn på arbejdet og lørdag ankommer mine søstre på en lille forlænget weekend i anledning af deres vinterferie
Cupcaken er meget svampet, overhovedet ikke tør som jeg synes andre ofte kan være. De er dekoreret med blomster af frosting (stod i et varmt køkken så de er flydt lidt ud) og blade af fondant lavet med udstikker der kan findes i de fleste isenkræmmere
Frosting. Frostingen piskes godt indtil den er let og luftig. Yummi efterårs cupcakes med æble og valnødder toppet med karamel frosting15-18 stk. 110 g smør sturtemperatur225 g sukker2 æg275 g hvedemel1. 100 gram50 g valnødder - hakketFrosting110 g smør stuetemperatur500 g flormelis1 tsk vaniliesukker60 ml mælk100 g dulce de leche /dulce latteSmør og sukker røres sammen til en blød og ensartede masse. Dejen hældes i muffinsforme og bages ved 160 grader i 20-25 minutter. 110 g. 100 gram
Share on Google+Pin It. 5 store bagekartofler4 mellemstore gulerødder1 stort løg250 g frisk spinat (gerne mere)2 kogte æg (kan udelades, jeg synes dog, at de er dog ret gode i)saft fra 1 citron2 dl piskefløde1 dl mælk1 tsk dijonsennep500 g hvid fisk (fx torsk, kuller, lyssej)olivenoliemuskatnød1 spsk smør + 3/4 dl lun mælksalt og peber. Sautér både løg og gulerødder i 1 spsk olivenolie i en gryde ved middel-høj varme i et par minutter, skru derefter lidt ned, tilsæt mælk og fløde og bring det i kog, imens du rører, så det ikke brænder på. med revet ost og bag i ovnen i 30-35 minutter ved 200 grader til overfladen er let gylden
V. o. r. e. s. æ. b. l. t. i. h. a. v. n. u. g. f. ,. d. m. å. j. y. ). k. S. ø. C. p. P. Æ. (. 1. T. 5. 0. 3. M. c. 7. 2. -. E. L. B. K. N. ½. R. /. F. H. D. 4. 8. %. w. J. I. O. ) l
Skær agurken i tynde skiver. Drys med salt og sukker og kram agurkerne. Grill pølserne og lun brødene. Server pølsebrødene med grillstegte pølser, hjemmelavet ketchup, fennikelremoulade, agurkesalat og ristede løg
Det byder på så mange fantastiske grøntsager, og det er ikke alle som er der året rundt. Det der er det fede ved det er, at man kan blande så mange lækre grøntsager og krydderier, og så ser mos altså ret lækkert ud og det tager ingen tid
Palæo og kost uden mange kulhydrater er blevet populært, Men inden I, Palæofolket og kulhydratforskrækkede mennesker, tordner om autoimmune sygdomme, gluten, antinutrienter og forøget risiko for psykologiske og neurologiske sygdomme ved indtag af kornprodukter, men dette skyldes i bund og grund fejlernæring og derfor kan fuldkorn alligevel godt være en sund del af kosten
Jeg lavede en ordenlig portion af suppen, så der er til frokosten i morgen. 10 g frisk ingefær, fintrevet. 1) Sauter løg, hvidløg og krydderierne (med undtagelse af basilikummen) i olien i en tykbundet gryde ved lav varme i ca. 10 minutter - eller indtil løgene er blevet bløde. 10 g frisk ingefær, fintrevet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.