Et lille tip til røræg, er at tilsætte en lille klat creme fraiche når æggene er næsten ved at være færdige på panden, det gør røræg virkelig lækkert cremet
Jeg bliver ofte spurgt om min morgenmad – hvad spiser jeg, hvad spiser familien. Og det vil jeg da gerne dele med dig, skulle du have brug for lidt sund inspiration til din morgenmad
H. v. i. s. d. u. k. e. r. g. t. a. n. o. l. h. S. /. p. m. ,. æ. b. å. f. j. M. L. (. P. c. ). y. ø. D. I. B. E. R. J. ". T. A. 1. -. N. ½. U. w. 5. 3. O. 0. 7. x. 4. K
H. v. i. s. d. u. h. a. r. l. æ. t. m. e. p. å. b. o. g. n. y. k. ,. j. f. ø. J. 2. N. S. D. 5. (. ). R. M. L. c. P. I. 3. 1. 4. 0. /. U. K. *. ½. -. B. 6. °. C. T. V. +. E. A. G. w. ". 7. i l
100 gram nødder. 100 gram nødder. Pift din havregryn lidt op med en lækker granola. Granola er den bagte udgave af muesli, derudover er granola er modsat muesli og klumpet sammen med sirup eller honning, og i dette tilfælde også peanutbutter
Nogle gange fordrer sult blandet med få råvarer, ganske okay kreativitet på madlavningsfronten. Hun præsenterede den som jeg husker det, som en spansk morgenmadsret
Morgenmad er nok mit yndlings måltid. De fleste dage hvor jeg skal være på arbejde møder jeg klokken halv syv om morgenen og har en times kørsel derned - og så er det altså ikke altid lige let at have tid til at sætte sig ned og spise morgenmad
Æ. g. t. i. l. m. o. r. e. n. a. d. E. f. 3. å. P. j. u. k. æ. (. ø. s. b. h. ). J. y. H. v. T. R. ,. c. M. -. 1. ½. O. p. 2. x. S. L. I. N. D. K. /. V. F. A. 0. B. G. W. e g
Lige nu bruger vi dem til morgenmad. 100 g hindbær og brombær – enten de løsfrosne fra fryseren eller friske. 100 g hindbær og brombær – enten de løsfrosne fra fryseren eller friske
M. a. n. g. l. e. r. d. u. o. å. i. m. t. S. v. ,. h. s. b. k. æ. y. f. p. I. j. 1. 0. 5. E. (. ø. ). F. #. 6. N. -. J. P. K. L. /. x. 2. 3. G. c. T. H. 4. 7. B. C. D. 8. 9. Æ. *. V. g
Lige for tiden er jeg fantastisk glad for smoothie bowls. Det er egentlig bare en ganske almindelig smoothie i tykkere konsistens hældt i en skål istedet for et glas, og så spises den med ske og lækre toppings
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.