3. 3. 3. 3. M. å. s. k. e. h. d. r. t. n. L. a. -. f. i. l. æ. g. D. v. o. b. u. ,. m. K. p. y. I. 2. ’. (. ø. ). 1. 0. 4. ½. q. j. –. x. H. S. &. P. F. B. G. 5. R. J. c. A. +. N. 7. E. /. O. ´. T. V. U. Ø. Å. Æ. *
3 laurbærblade. 30 g smør. 3 laurbærblade. 30 g smør. Til jule plejer jeg at lave disse tarteletter til et eller andet frokostbord, men i den forgangne uge synes mine børn at det ville være en god ide, hvis vi lige lavede dem til aftensmad - så det gjorde vi
I opskriften anbefales det, at lave tærten i et rundt tærte-fad, men da jeg samme dag lavede tærte med kokosremonce og bær, og kun er ejer af 1 tærtefad (står nu på ønskesedlen til min fødselsdag 31/8) valgte jeg, at lave den i et firkantet gammelt fransk fad. 3-4 personer. 35 min. 3 spsk vand. 4 spsk A38 / Yogurt Naturel. 3 æg fra glade høns. 3/4 groft salt + peber friskkværnet. 2-3 stykker frisk eller optøet laks, uden skind. 30 minutter i køleskabet med folie omkring. Tilsæt A38/Yogurt naturel, groftkværnet salt & peber. 35 minutter midt i ovnen på 180 gra-der varmluft til fyldet er fast. ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 3-4 personer. 3 spsk vand. 4 spsk A38 / Yogurt Naturel. 3 æg fra glade høns. 3/4 groft salt + peber friskkværnet. 2-3 stykker frisk eller optøet laks, uden skind
Der er som altid mad til 3-4 personer mandag til søndag. 3 dage med kød, 3 dage med vegetarisk mad og 1 dag med rester. 0 / Mad på under 30 minutter eller version 2. 3 dag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.