Det her er en ret, der egner sig godt tilat lave i weekenden. til senere. Muskatnød. svinekød). resultat får du nemlig nogle rigtig lækre kåldolmere med dejligt tilbehør
Og dertil vil jeg godt vove den påstand, at der er forskel på, om det er kød fra græsfodrede, økologiske dyr, eller det kommer fra dyr, der har spist kraftfoder af majs, soja og hvad-ved-jeg
Skønt at gå til vinter med en masse godt i fryseren - så er det jo ingen sag. )Da vi nåede til aften lavede jeg lige et par friske hakkebøffer på panden
5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. B. ø. f. S. t. r. o. g. a. n. s. m. e. i. k. ,. d. b. l. v. y. p. D. h. u. æ. å. I. c. j. H. K. 2. 0. %. 1. 3. C. F. ½. -. P. T. 4. L. M. 6
I virkeligheden kunne du nemt bruge kylling, svin eller oksekødtil denne ret. Det er helt op til dig. Jeg har egentlig skrevet, at du skulle bruge kyllingekød
Efter en halv time tilsættes grøntsager og brændenælder, giv det endnu en ½ time. Brændenælder er bedst her i foråret hvor man kan få fat i de unge skud
Varm op og tilsætkød/melboller. Tilsæt grøntsagerne og salt/peber. ½ pose kød og melboller (købt). Skær grøntsagerne i mindre stykker og kom det tilbage i suppen
Paneringen er utrolig nem at lave, og tilsætter dit møre kød et knasende og sprødt element. Opskriften svarer til, at du panere én side, af fire kyllingebryst
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.