Jeg har gravet lidt i gemmerne og fundet 3 super simple, lækre og billige retter…. Har du en travl hverdag eller føler du ikke at kreativiteten er så stor, når det gælder sund og varieret kost
Jeg elsker en god omgang mad i wok med masser af grøntsager og masser af knasende sundhed. Smag til med citronsaft, salt og peber og server med ris og et drys persille
Her er 5 bud på rettermed kartofler, der enten kan bruges som tilbehør eller kan spises alene. Det vi ved med ret stor sikkerhed er, at retten blev udviklet på Café Anglais af Adolphe Dugléré i 1800-tallet, og at Café Anglais var hjemsted for mange af Anna Deslions sammenkomster
En god og let hverdagsret med masser af gode grøntsager. 400 g svinekød i tern. 1) Svinekødet brunes i en varm wok i olie, hvorefter det tages op og sættes til side. 2) Svits løg, hvidløg, ingefær og chili i olien brugt til at stege svinekødet. 5) Vend til sidst kødet i saucen sammen med grøntsagerne, og varm godt igennem. 6) Servèr sammen med ris 4 personer
Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned på grill bar stadiet
5. 5. 5. 5. E. n. d. e. j. l. i. g. r. o. b. u. s. t. p. å. k. v. a. H. ,. m. f. -. 6. 0. ø. y. 4. 1. 2. h. c. x. æ. 3. 8. %. /. S. R. (. ). B. T. K. M. z. D
5. 5. O. p. r. i. n. d. e. l. g. t. a. v. s. m. o. ,. k. å. ø. F. x. h. b. y. f. J. A. c. æ. u. U. S. D. -. M. R. L. C. j. K. 2. I. 0. (. ). 1. /. 3. B. V. H. 4. w. 6
Vi hylder karryen med fem retter krydret med karry, som du få her. Måske fordi vi danskere har fået smag for orientalske retter, hvori der ofte tilsættes kanel
Tirsdag bød på en bulgur salat med bruschetta som tilbehør. Jeg er begyndt at gå til løb tirsdag og torsdag aften og Christian har arbejde samme dage, så vi har valgt at lave nogle simple retter
Der er ikke så meget grønt i den, så en god ide at starte med en lille forret, fx grøntsagstempura med en frisk dip, inden man begynder at slubre den fantastiske sauce i den her ret, det er det rene sorte guld
Steg kødet i lidt olie blandet med det pressede hvidløg tit kødet har taget lidt farve. 250 champignon i skiver. Tilsæt alle grøntsagerne og krydderierne og lad retten stå og snurre i 5 - 10 miuntter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.