Har haft travlt med Job og skole, men nu er det ved at være tid til at skrive lidt igen. -)Alt det grimme af sammen med benene og tilbage var rygfileten uden fedt
Fyldig tomatsuppe, med topping af rejer og persille. En billig måde, at få hørfrøolie på er, at have en kaffekværn og knuse nogle frø heri og putte dem i sin smoothie eller over grød osv Bruger det i forvejen
Man sender opdateringer med mål og vægt til hende en gang i ugen, men hvis man har spørgsmål eller kommentarer i løbet af ugen, så er hun også meget hurtig til at svare på dem enten på sms eller mail
Nu starter set meget spændende onlineforløb med Tatjana. Mit problem er ikke at få sammensat nogle gode og solide måltider, i stedet er det min sukkerafhængighed jeg kæmper med - alt det imellem måltiderne
Jeg så Annemad i New York for et par uger siden og der lavede hun bl. Jeg synes måske nok at stænger bliver lidt store i det og at små kokoskugler giver en mere passende mundfuld og så er de en del nemmere at arbejde med
Jeg tog udgangspunkt i en hel standard opskrift på "skum" som jeg oftest bruger som topping på cupcakes, men det er også tidligere brugt som "indmad" i almindelige flødeboller
Denne super lækre salat fik jeg hos min faster for nogle uger siden, og vi var alle sammen helt tossede med den, for den er virkelig lækker - og så er grønkål jo enormt sundt
Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrød med ost og bacon. Derfor, måtte jeg på jagt på nettet, og finde en opskrift der kunne minde om det lækre farsbrød med en kerne af ost
Efter et par ugers jule-pause er Sund Torsdag-conceptet nu tilbage på bloggen. Her er de kalorietunge pandekager skiftet ud med salatblade, som gør retten meget sundere, sprødere og smukkere
Mulighederne er mange, og tilmed uendelige hvis du altså er til syltede rødløg. jeg stiftede bekendtskab med syltede rødløg for første gang, da jeg en dag skulle have en sandwich på caféministeriet, og jeg var fan fra første bid
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Jeg har lavet hindbærsnitter flere gange i løbet af de sidste par uger i forsøget på at udvikle den helt rigtige opskrift, og nu er de efter min mening blevet perfekte
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.