Sukkeret piskes i – massen skal ikke piskes til en marengsmasse. Når risalamande er smukkest. Jeg har sådan glædet mig til at vise jer denne smukke risalamande kage
Herhjemme har der ikke været et ordentlig julefrokostbord, hvis ikke der er skinkestang i maven. Af alle de lækre ting, man ofte kan vælge mellem til julefrokosterne, så er skinkestangen altså min absolutte yndlings
De minder mig nu mest om loppemarkeder om sommeren, hvor jeg elsker at få de lækre spanske snacks. Men som alternativ til æbleskiver og andre julelækkerier, er de perfekte i juletiden også
Jeg er utroligt glad for gode grundopskrifter. Grundopskriften har jeg fået ef an bekendt for mange år siden, men siden da har jeg selv udviklet mange nye fortolkninger, som er kommet med i flere af mine bøger
Verdens letteste men super lækre små kager. Dette er kager, som ikke bliver lettere at lave og som er super fine og perfekte at servere til kaffen, hvis man får uventet gæster
Denne kage blev bagt spontant i går. Den er fra det nyeste nummer af Mad. og min kollega har planlagt at bage den i weekenden, så jeg ville lige teste den
Marengs er en lækkerbisken til kaffen, super nem at have med at gøre, men en smule tidskrævende. Marengs bliver nemlig ikke bagt, men tørret i ovnen og det kræver lave temperaturer og lang tørretid
December – Brændte m. December – Hjemmelav. December – Hindbærbo. December – Luftig og. Her imellem jul og nytår er det altid godt med nogle små køkkenprojekter
Med udgangspunkt i grundopskriften kan du nemt lege med ekstra ingredienser, så prøv for eksempel med broccoli, der har været i minihakkeren først, revet ost, revet gulerod eller revet æble og kanel
Opskriften har jeg blogget om tilbage i 2010 og de lægger altid i top 5 over de mest besøgte opskrifter her i december, men jeg synes efterhånden at den trænger til en opdatering med nye billeder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.