8. H. v. e. m. h. u. s. k. r. i. n. b. ø. f. d. l. a. g. o. t. N. p. E. å. ,. 1. ½. æ. F. O. T. L. A. R. S. K. G. U. D. I. j. (. 4. ). 5. 0. J. B. Æ. /. 3. 2. y. c. C. V. P. 7
Tunmousse - En ren retro opskrift Karoline V. 20 minutter Print Ingredienser 2 dåser god tun 200 g blødt smør 1 dl creme fraiche 18% saft fra en ½ lime salt og peber 200 g rejer 1 bakkesalat 1 glas hvide asparges Instruktioner Kom drænet tun, blød smør og creme fraiche i en foodprocessor og hak det til en fin og jævn masse
Så blev det søndag og tid til ugens sidste dessert opskrift. Denne lagkage havde jeg med ind til en god vens fødselsdag og den blev taget rigtig godt imod af både fødselar og gæster
for jeg vendte et kort øjeblik ryggen til en lille og meget fin kommode, for lige at sikre mig en gammel skolepult med tilhørende stol, og så var kommoden væk, som i helt væk
Som I kan se, er det jo faktisk bare bagt banan og kakao, så I må ikke forvente den mest revolutionerende smagsoplevelse nogensinde, men hvis en spontan lyst til noget sundt, sødt og lækkert pludselig rammer jer, er de her chokoladebrownies med kun tre ingredienser et alletiders nemt og godt bud på at få stillet netop dén på ingen tid og uden slid
En ren vitamin BOOSTER. Jeg ville gerne tilberede en sund udgave af lasagne. Derfor har jeg brugt fuldkornslasagneplader, som indeholder flere kostfibre end almindelige hvide lasagneplader
500 g god chokolade (jeg brugte 300 g 70% og 200 g hvid Valrhona, så bruger du ren mørk, skal du måske tilsætte lidt sukker). 1 bæger creme fraiche 38% (200g ca. 500 g god chokolade (jeg brugte 300 g 70% og 200 g hvid Valrhona, så bruger du ren mørk, skal du måske tilsætte lidt sukker). 1 bæger creme fraiche 38% (200g ca
Hak laksen i mindre stykker (kan forbages) og skær porren i små stykker. Er du også en af dem, der elsker en god, hjemmelavet tærte og har svært ved at få nok fisk
½ L madlavsningsfløde (8%). 6-8 æg (afhængig af størrelsen på ægget). 2 pakker skinketern (eller en rest hamberryg/skinke du kunne have i fryseren eller fra en steg dagen før). 6-8 æg
Forsæt til marengsmassen er afkølet (det tager ca. Vend forsigtigt lidt af marengs ned i mandelmassen, og derefter vendes resten i, dejen skal være glat, ensartet og let flyende
Alternativt kan du selv lave en af bølgepap og kageplast, som jeg har gjort på billedet nedenfor (bølgepap er købt hos isenkræmmeren og er det, som de bruger til indpakning
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.