For ikke at falde i den værste sukkerfælde, sørger jeg for at være forberedt og købe rigeligt med snacks ind til eksamensperioder – eller andre tidspunkt hvor jeg ved at snacktrangen kommer snigende
4 spsk olivenolie. 12 spsk æbleeddike (eller citronsaft). 11 spsk honning. 11-2 tsk dijonsennep. 1flagesalt og friskkværnet peberKom det hele i en skål og rør det sammen til vinaigretten er ensartet i konsistensen
Hos dem bliver maden for det meste serveret uden min indblanding (tro mig, jeg klager ikke), men denne gang blev jeg sat i køkkenet, og det endte med at blive denne lækre græskarsuppe, hvor jeg også lavede et foccaciabrød til
Den her opskrift har jeg haft og brugt i mange år - nu bliver den delt her på bloggen. Den skal være godt fugtig, men selvfølgelig ikke hænge på en kødnål
Fru Plum, var vejledende endnu engang - tak igen igen. 1 dl god oliven eller rapsoliePisk marinaden sammen og gid det godt ind i de store stykker rådyr, put kødet sammen med æbler, løg og hvidløg på en bradepande og giv stykkerne 2-3 timer ved lav varme -150-160*
Elsker du pesto og har du til tider en travl aften – så vil du elske denne opskrift. Den er hurtig og nem at lave, og så smager den jo bare rigtig dejligt, hvis man altså kan lide pesto… Velbekomme
I går var Bo og jeg sammen med madklubben, som denne gang gik til Mexico. De andre gange vi har været samlet, har vi bestilt mad udefra, men denne gang spurgte jeg om det var ok, at jeg lavede mad
Jeg har allerede hentet et par stykker derude siden de åbnede, men for ikke at skulle rende derude hele tiden, så har jeg selv eksperimenteret med en version
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.