Dem af jer, der ligesom mig lever uden en opvaskemaskine og næsten hver dag vasker op i hånden, ved, hvor dejligt det kan være at lave et måltid, som ikke kræver for mange gryder, pander og bestik
Vi ville have haft squash i, som i følge opskriften, men da manden herhjemme ikke kan se forskel på en squash og en aubergine, endte vi med at komme aubergine i
For nyligt forsøgte jeg mig derfor med ONE POT PASTA, og der er ingen tvivl om, at det fremover bliver en fast del af repertoiret, og det er jo heldigvis kun fantasien, der sætter grænser, så det behøver derfor ikke blive ensformigt,
At kombinere kartoflernemed quinoa, avocado og rød peberfrugt giver ikke bare en god smag. Denne kartoffelsalat er uden tvivl min yndlingskartoffelsalat denne sommer
1En håndfuld oregano (Kan erstattes med tørret). 1Skær løget og hvidløget i små tern og kom i gryden sammen med den friske oregano. 1Kan serveres med parmesan til at drysse på toppen
SMÅ HAPSERE – AGURKMED LAKSECREME. Kom din laks op i en skål, med pikantost og citronsaft og brug en stavblender til at blende, til du har en dejlig blød laksecreme
Server med revet parmesan. tørret chiliSmag til med salt, peber, løgpulver og oregano1 pakke skinkestrimler Kom alle ingredienserne i en gryde og varm det op til kogepunktet. 5 minutter og smag så til med krydderier
Da det er første gang jeg er i gang med den slags syltning, og fordi jeg ikke lige havde div. Så er jeg endnu engang hoppet på syltevognen og har kastet mig over to uskyldige agurker, der (håber jeg) snart er forvaltet til en lækker omgang syltede agurker
Denne udgave af one pot pasta er en vegan style, med spaghetti, champignon, cherrytomater og urter. Verdens nemmeste og lækreste pastaret med champignon, tomat og urter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.